реклама партнерів:
Головна » Рік Кролика. Гороскоп на 2011 рік

Рік Кролика. Гороскоп на 2011 рік


Коментарі: 2 Свята. Пам'ятні дати

Допомога проекту Європейської України - благодійний внесок
ваша підтримка важлива для незалежного видання
стань патроном
В східному гороскопі 2011 білого металевого кролика (кота, зайця) є 28 роком у циклі з шістдесяти років, назва якого моно дослівно перекласти як кролик, що виглядає з нори. На сході примітили, що рік цього циклу, до якого належить 2011 білого кролика, характеризується неоднозначністю та видимої безтурботністю.
При першій зустрічі ви не помітите нічого незвичайного, хоча насправді під маскою безтурботності, безпечності та оптимістичного настрою ховається душа зайця, чиї тривоги не можуть бути ось так просто бути викресленими зі списку.
А це значить що 2011 рік - це рік великих перепадів і стрибків від максимальних до мінімальних показників, від яких нас будуть відділяти лише кілька днів паніки. Можна навіть припустити, що найбільшу вигоду з подій 2011 білого кролика витягнуть люди міцної як кремінь характеру, упевнені в собі і здатні в пікові моменти розсудливо міркувати і справлятися з негативними настроями.
Однак, якщо події 2011 білого кролика (кота, зайця) будуть складатися по сприятливому варіанту то ситуація усього гороскопа на 2011 рік так само може розвиватися по іншому, по більш оптимістичним сценарієм, тому що в безпечних і сприятливих умовах кролики знов знаходять впевненість і сміливість . У цьому випадку у виграші опиняться всі. Однак при цьому нам не слід забувати, що такий стан речей буде як би штучної ситуацією, так що якщо впродовж 2011 р. ми не зуміємо згладити виникають при цьому суперечності, то наступний 2012 дракона може вимагати з нас плату за період у два роки . У деяких випадках це може бути занадто дорогою ціною
По-суті кажучи, двоїста структура 2011 зайця, з одного боку складна і лякає, а з іншого проста і невигадлива, буде визначальним чинником для всього 2011р, підступно граючи на людських слабкостях і очікуваннях. Так що будьте як символ 2011 кролик, завжди оцінюйте ситуацію, завжди насторожі і головне завжди залишайте можливість сховатися в безпечному просторі свого будинку, як у нірці, в якій ховається кролик у разі небезпеки і негоди.
Розглянемо ключові моменти в гороскопі на 2011 рік Кролика і спробуємо розібратися в тих тенденціях, які нам обіцяє той чи інший планетарний аспект.
Отже, 2011 рік Кролика почнеться відносно спокійно, тим самим покроково підбиваючи наш світ до перетворень, які нас незабаром очікують. Проте вже на початку літа нас чекає перший сюрприз завдяки кардинально
новій розстановці планет у гороскопі на 2011 р.
Саме на цей період року Кролика призначено перше місячне затемнення в компанії з різноманітними планетарними аспектами, з яких можна виділити взаємодія Юпітера і Урана, а так само Плутона і Сатурна. Нагнітання ситуації продовжиться вже у серпні 2011 року Кролика, коли Марс і Сатурн утворюють енергетично насичений аспект у сузір’ї Терезів, в той час як планети Уран і Сатурн утворюють зв’язку зі складним аспектом Плутона до висхідного вузла Місячної орбіти. Крім іншого слід враховувати те, що протягом всього 2011 р Кролика такі планети як Юпітер і Уран, немов граючи в квача, будуть крутитися навколо сузір’їв Риби й Овна, в той час як Сатурн утворює кілька претензійних опозицій до планети Уран.
Проте найцікавіше те, що Юпітер протягом 2011 року буде, немов збільшувальне скло, посилювати вплив Урана і Сатурна, в кінці року опинившись у самому надприродному місці всього гороскопа на 2011 рік Кролика, а саме в останньому градусі сузір’я Риби і в перших градусах сузір’я Овна.
Що саме по собі підводить нас до кульмінаційного моменту, до грудня 2011 року білого Кролика, коли буде поставлена остаточна крапка, переконуючи людство в тому, що у нього немає дороги назад, а є тільки шлях провідний вперед. Так, саме на цьому періоді в гороскопі на 2011 рік сходяться всі хрести, вказуючи на якісь грандіозні перетворення, що, незважаючи на очевидність, в кінці кінців, все-таки виявляться несподіваними.
Судіть самі, по-перше, Марс в останніх градусах знаку Стрілець опиниться в поєднанні з Плутоном знаходяться на прямій лінії Місячної орбіти, по-друге, на середній лінії планет Плутона і Марса, а так само сузір’їв Козеріг і Рак в день зимового сонцестояння відбудеться Місячне затемнення, що саме по собі є рідкісним явищем. І все ж паралель з переломним періодом простежується дуже явно, 21-22 грудня 2011 білого Кролика буде не тільки переломним моментом для всього року, коли почнеться поступове збільшення тривалості сонячного дня, але і переломним моментом для всього людства, який входить у цей час в новий виток свого розвитку.

Гороскоп-прогноз для всіх знаків на 2011 рік Кролика (Кота. Зайця)
Що готує прийдешній 2011 Рік людям?

Щур
Щурові готує зміни в роботі. Для нього не буде нічого неможливого в цьому році. У нього вийде зробити все нереальне. Людина – Краса любить і любимо, а що ще йому потрібно для повноцінно щастя?

Бик
оскільки Кот занадто серйозна натура і не терпить суєтності, а Бик не дуже надійний в якості партнера, оскільки звик ковдру тягнути на себе. Якщо Бик навчиться розбиратися у своєму внутрішньому світі, то сильно полегшить собі життя.

Кролик (кіт)
Наступаючий 2011 для Кота, цей рік обіцяє бути спокійним і радісним. Кіт зможе зайнятися своєю улюбленою справою. Ви нарешті, всмак, зможете повалятися перед каміном і погрітися. Вам обов’язково треба поїхати в наступному 2011 році в відпустку, щоб набратися сил перед наступним роком.

Дракону буде сприятливий 2011 Кролика. Дракони обожнюють блищати на будь-якому терені, а рік Кролика дозволить це зробити в повну силу. Дракон буде яскравий і сліпучий, а найголовніше щасливий! Він зможе подолати всі перешкоди в 2011 році і стати переможцем.

Змія
Рік Кота буде успішним для Змії. Завдяки своїй мудрості і прозорливості, Змія вміє передбачати ситуацію на багато ходів уперед. Зірки обіцяють їй успіх у любові

Кінь
Хорошим 2011 рік буде також і для знака Коні. Пощастить і в любові, і в роботі, просування по кар’єрних сходах. Працьовита Кінь щаслива в рік Кролика.

Коза
Козі теж гріх скаржитися на пророцтво зірок, і для Кози рік Кота буде дуже непоганий, якщо вона, звичайно ж, підійде з розумом до вирішення наболілих питань. Козу будуть цінувати, і запрошувати в гості. Потрібно стежити за своїм здоров’ям.

Для Півня 2011 будетдовольно спокійним. Петухне стане кудись рватися і підкорювати якісь невідомі дали. Півня час ще не настав.

Собаці в рік Кролика випала доля відпочивати. Щасливиця, тому що 2011 рік це рік миру і благополуччя, скористайся цим, щоб знайти свою другу половинку і оформити офіційні відносини.

Для Тигра 2011 стане на рідкість вдалим саме в кар’єрі. Хвороби теж будуть обходити Тигра стороною. Тигру також буде супроводжувати успіх і в родині, мир і благополуччя. Тигр задоволений.

Для Мавпи це буде цілком успішний рік. Де б Мавпа не хотіла досягти успіху, вона доб’ється свого за всяку ціну. У Мавпи будуть чудово йти справи.

Для Свині наступаючий рік Кролика (Кота) буде не надто веселим. Свині слід бути обережною і сподіватися на краще.

За матеріалами: http://www.domohazyajki.com/







Модуль не активізовано (module is not installed)

Останні новини

18:20
25-Квіт-2024
Міністр Сольський, якого підозрюють в оборудках із землею, подав заяву про відставку
"До Верховної Ради України надійшла заява від Миколи Сольського про відставку з посад
21:23
24-Квіт-2024
Джо Байден підписав законопроект щодо допомоги Україні на понад $60 млрд
Президент США Джо Байден підписав законопроект щодо допомоги Україні на понад $60 млр
20:49
23-Квіт-2024
Коли Верховна рада заборонить РПЦ в Україні
Верховна Рада, ймовірно, у травні зможе розглянути в другому читанні урядовий законоп
16:38
22-Квіт-2024
Виставка акварельного живопису Марії Рибіної-Ткач «Прозорі барви» в Чернігові
23 квітня о 12.00 в Національному архітектурно-історичному заповіднику «Чернігів стар
08:16
21-Квіт-2024
Конгресвумен Марсі Каптур виступаючи за допомогу Україні процитувала Тараса Шевченка
Під час виступу на підтримку законопроєкту про допомогу Україні, конгресвумен-демокра
21:03
20-Квіт-2024
Конгрес США проголосував за військову допомогу Україні
Трохи статистики голосувань:
1. Конфіскація активів РФ та заборона TikTok — 36
18:46
19-Квіт-2024
Ворожий літак Ту-22МЗ збили на відстані близько 300 кілометрів від України
Один з дальніх бомбардувальників Ту-22М3, які в ніч на 19 квітня здійснювали ракетну
16:13
19-Квіт-2024
Дружба народів: росія використовує студентів з Африки заради пропаганди своєї геополітичної величі
У березні російське Сочі приймало Всесвітній фестиваль молоді. І поки тисячі його уча
10:16
19-Квіт-2024
Дослідження ефективності навчання у приватних школах

Приватна школа в сучасному світі привертає увагу батьк

18:39
18-Квіт-2024
«Хатят лі русскіє вайни»
З таким рефреном звучала давно радянська пісня. Зміст якої полягав у тому, щоби перек
Усі новини