реклама партнерів:
Головна » Україна - ТОП-країна для подорожей у 2012 році

Україна - ТОП-країна для подорожей у 2012 році


Коментарі: 0 ЄВРО-2012

Допомога проекту Європейської України - благодійний внесок
ваша підтримка важлива для незалежного видання
стань патроном
Туристичні експерти з Сполучених Штатів Америки, Великої Британії та Канади радять мандрівникам додати Україну до списку своїх подорожей у 2012 році. У рейтингу, опублікованому на сайті СNN, Україна разом із Польщею увійшла до ТОП-3 найпривабливіших для подорожей країн.
Як підкреслюється у статті на сайті СNN, Євро-2012 - нагода добре розважитися всім, хто любить поєднувати яскраві спортивні події із «шаленою дорожньою пригодою».
«На цей раз вибір УЄФА зрадив звичним місцям проведення турніру в Англії, Франції та зупинився на стадіонах Польщі та України. Цей чемпіонат є найвіддаленішим з усіх, що проводились чи будуть проводитись. Всі матчі поділені між вісьмома містами, по чотири в кожній країні, з чвертьфіналом та півфіналом в Варшаві та Києві, останній прийме фінальний матч», - відзначає СNN.
Окрім України та Польщі, туристам також радять завітати у 2012 році до Антарктиди, Йосу в Кореї, М’янми, Перл Харбору на Гавайах, Калгарі в Канаді та Лондону в Англії.
Раніше Україну до ТОП-3 туристично-привабливих країн світу зарахував путівник «Lonely Planet». Видання, яке належить BBC Worldwide, презентувало перелік 10 країни, які слід відвідати у 2012 році. Відповідне голосування провели серед найвідоміших туристичних експертів.
«Lonely Planet» описує Україну як «найбільшу загадку Європи» та господарку майбутнього Євро-2012: «Саме завдяки силі футболу Україна готується вразити безпрецедентну кількість гостей своїм шармом. Україна є співорганізатором Євро-2012 і чотири приймаючих міста були вибрані таким чином, аби максимально заохотити футбольних фанатів відвідати країну в майбутньому». Крім України, на думку британських експертів, 2012 року туристи мають віддати перевагу поїздкам в Уганду, Йорданію, Данію, Швейцарію.
У тому, що туристи мають неодмінно відвідати Україну на літніх канікулах, із попередніми експертами погоджується і найпопулярніше канадське видання The Globe and mail.
Як пише газета, мільйони футбольних вболівальників, які скоро відвідають Україну, розвіють міф сприйняття України через призму «холодної» війни та відкриють для себе яскраву та різноманітну країну.
«Як співорганізатор Євро-2012, Україна манить своїми численними неоціненими скарбами, від вимощених бруківкою та обсаджених деревами вулиць Одеси до лісових схилів Карпатських гір», - пише видання.
The Globe and mail рекомендує гостям України зазирнути до старовинних замків Золотої Підкови, відвідати фортецю в Жовкві, містичні карстові печери Закарпаття, а також узбережжя Чорного та Азовського морів. Видання також радить мандрівникам влітку 2012 року завітати до Англії, Албанської Рів'єри, Невісу та Касабланки.
Крім того, Львів увійшов у десятку найкращих європейських міст майбутнього за дослідженнями провідної британської газети Financial Times. Місто футбольного Євро-2012 відзначили за найкращу стратегію залучення іноземних інвестицій та найбільшу ефективність ведення бізнесу.
«Львів увійшов у десятку кращих європейських міст та регіонів майбутнього 2012/2013 рр. у наступних категоріях: «Найбільша економічна ефективність ведення бізнесу» та «Найкраща стратегія залучення прямих іноземних інвестицій» серед найбільших європейських міст», - зазначено у листі від представника відділу маркетингу fDi Intelligence (структурний підрозділ Financial Times Ltd) Бенджі Елімелеху.
Церемонія нагородження відбудеться 7 березня 2012 року у Каннах у рамках міжнародної виставки нерухомості MIPIM, на яку зберуться понад 30 тис. представників бізнесу та влади з усієї Європи та світу.

Джерело: Інформаційний центр «Україна-2012»




QR-код посилання на сторінку




Модуль не активізовано (module is not installed)

Останні новини

20:22
28-Бер-2024
Російські спецслужби під прикриттям московського патріархату
Ця війна є цивілізаційною. Без знищення московії як імперії, миру і спокою для Україн
19:46
27-Бер-2024
Пам’яті Героя України Дмитра Романченка з Чернігова
У Небесному війську Захисників України гідне місце займають і уродженці Чернігова — п
19:24
27-Бер-2024
По Харкову вдарили авіабомбами - вперше з 2022-го року
Під ударом Шевченківський район, за інформацією, що перевіряється, ворог застосував д
20:44
26-Бер-2024
П'ять сценаріїв розгортання французьких військ в Україні
Президент Франції Еммануель Макрон своєю заявою про можливе відправлення в Україну за
22:12
25-Бер-2024
Василь Малюк: СБУ обіграла російські спецслужби по всіх ключових напрямках
З початку повномасштабного вторгнення Служба безпеки України значно посилила напрям к
21:20
25-Бер-2024
росіяни вчергове вдарили по Одесі балістикою
Коротко про одеські новини сьогодні.
Росіяни вчергове вдарили по нам балістико
20:29
25-Бер-2024
Війська росії захопили нові території на сході України
Армія Росії просунулася вперед практично на всіх ділянках фронту, де вона штурмує. Пр
20:11
24-Бер-2024
У Чернігові згадали заповіти В’ячеслава Чорновола
24 березня у Чернігові, в Музеї боротьби за відновлення незалежності України на Черні
16:27
24-Бер-2024
Оборонці України - неймовірні!
Ефективність використання засобів, які є в нашому розпорядженні - безпрецедентна. Для
21:09
23-Бер-2024
На Львівщині згорів деревʼяний храм Святого Михаїла
На Стрийщині вогнеборці ліквідували пожежу в дерев’яній церкві
23 березня о 10
Усі новини