реклама партнерів:
Головна » Відбувся Мега Фінал XI Національного конкурсу краси «Княгиня України» 2016!

Відбувся Мега Фінал XI Національного конкурсу краси «Княгиня України» 2016!


Коментарі: 0 КУЛЬТУРА

Допомога проекту Європейської України - благодійний внесок
ваша підтримка важлива для незалежного видання
стань патроном
19 грудня, на день Св. Миколая, в обласному драматичному театрі міста Чернігова обирали українських княгинь 21 століття. Варто зазначити, що перед початком дійства, Генеральний продюсер конкурсу – Олександр Главацький разом з людьми на площі перед Драмтеатром відвідав головну ялинку Чернігова. А потім усі дружно пішли обирати "Княгиню України" 2016.

У залі був аншлаг, багато бажаючих стоячи підтримували конкурсанток. Такого дійства ніхто не хотів пропустити. На фіналі зібралися гості, батьки конкурсанток, зірки естради, депутати та вся еліта міста – усі гаряче підтримували 18 красунь з усієї України: Львова, Івано-Франківська, Донецька, Маріуполя, Києва, Вишгорода, Чернігова, Чернівців, Кропивницького та ін. Дійсно, "Краса єднає Україну", під таким гаслом проходив XI Національний конкурс краси, грації – "Княгиня України" 2016.



Усі дівчата пройшли регіональні конкурси краси: “Княгиня Буковини”, "Княгиня Кропивницького”, "Княгиня Чернігова","Княгиня Львова", "Княгиня Ужгорода", "Княгиня Івано-Франківська", "Княгиня Коломиї", "Княгиня Чернівців", Княгиня Запоріжжя" та ін., перш, ніж потрапити у фінал та позмагатися за корони, титули та дорогі подарунки.

Цього року головним спонсором конкурсу стала ТМ Сатурн – український виробник, який вже 20 років на ринку. Люб'язно надали подарунків на суму понад 200 000 грн. Це і плазмові телевізори, фени, кавомолки, мультиварки та багато іншого, що знадобиться кожній красуні, щоб приготувати смачну каву, відпочити за переглядом хорошого фільму, а також підтримувати свою красу протягом багатьох років. Організатори висловлюють безмежну подяку президенту компанії Сатурн – Олександру Громико, який, до слова, був почесним членом журі. І коли виступив зі словом, привітав жителів та гостей міста зі Святим Миколаєм, розповів про підтримку молоді та пообіцяв, що залишиться партнером на наступний 2017 рік, чим зірвав бурні оплески залу. Також на сцені виступив народний депутат України Максим Микитась, який привітав земляків зі Святим Миколаєм, побажав всім миру та злагоди. Народний депутат України - Геннадій Чекіта, родом з Одеси, але дуже поважає м. Чернігів, привітав також всіх присутніх зі Святим Миколаєм та запросив фіналісток і глядачів влітку завітати на море до Одеси.



До складу журі увійшли зірки свята, які між виходами дівчат, розважали публіку: Брати Борисенки, які виходили в зал та співали разом з глядачами, а діти невпинно атакували хлопців на сцені, ніби співав сам Дзідзьо. Прекрасна співачка М’ята своїм голосом подарувала неймовірну насолоду усім присутнім. Організатори навіть натякнули, що така красуня могла б брати участь у конкурсі. Талановита Ірина Шабан виконала свої хіти, а одну пісню присвятила продюсеру О. Главацькому – "О. Главацький", а також партнери свята: Валентина Плотницька – директор студії дизайну і Школи естетичного виховання. Директор «Зима-Літо» - Валентина Мисник, саме завдяки оригінальному підходу, творчості цієї жінки та її чоловіка, конкурсанткам вручили цікаві букети, в яких, дійсно, переплелися усі пори року.
До складу також увійшли: підприємець А. Корнаков, народний депутат України - Г. Чекіта, І. Полуян – депутат районної ради, Ю. Лобачова –директор салону весільних та вечірніх суконь, Я. Мушинська – директор модельного агентства, К. Раскова – "Міс Принцеса України" 2016 та голова журі – О. Главацький.

Почесним гостем був запрошений мер міста Владислав Атрошенко та голова обласної адміністрації Валерій Куліч.

Святковий вечір проходив за підтримки міського голови Чернігова, який не зважаючи ні на що допомагає молодіжним проектам і докладає максимальних зусиль для розвитку і процвітання Чернігова.



Такий серйозний склад журі оцінював чотири виходи дівчат, а ведучим вечора був епатажний шоумен, співак – Діма Коляденко, який своїми жартами, розмовами з публікою веселив та додавав атмосфери дійству. Особливо гарним було оформлення сцени, зіркове небо переливалося, додаючи якоїсь таємничості та загадковості.



Під час першого виходу у футболках з логотипом конкурсу, дівчата розповідали про себе, про свої мрії, чим займаються.
Потім вийшов зі словом Генеральний продюсер конкурсу – О. Главацький у вишитій сорочці та з прапором міста Чернігів, який привітав усіх з Днем Св. Миколая, побажав усім дівчатам достойно представити своє місто, подякував губернатору В. Кулічу за те, що незважаючи на напружений робочий графік знайшов час відвідати конкурс, народному депутату України С. Березенку за титанічну роботу в сфері підтримки молоді, міста Чернігова, а також міському голові та передав диплом від Св. Миколая В.Атрошенку, який з радістю прийняв подарунок-нагороду та щиро подякував за проведення такого масштабного конкурсу в Чернігові. Також побажав кожній родині миру, подякував кожному захиснику в АТО . Тричі лунало зі сцени "Слава Україні", а також теплі та щирі слова на адресу усіх присутніх. Дякував також усім, хто прийшов підтримати юних красунь.

Другий вихід у вечірніх сукнях та несподівані запитання від ведучого. Дівчата вміло відповідали, як варити український борщ, що вони хочуть більше айфон чи квіти в подарунок, публіка підтримувала усіх оплесками та гучними вигуками.



Третім виходом дівчата не аби як підігріли глядачів, адже усі вийшли у чорних купальниках та під ритмічну музику запалили увесь зал. Цього року над виходами дівчат працював хореограф Єгор Похиленко, який зробив усі виходи дівчат незабутніми, організованими та ритмічними.



Останній четвертий вихід у весільних сукнях справив незабутні враження на усіх без винятку. Велике спасибі салону весільної та вечірньої моди Ricca Sposa , який люб’язно надав чудові сукні для виходів дівчат. Чудовим сюрпризом для всіх стало те, що переможниці салон подарував вечірню сукню. Чернігівський балет "Мегаденс" порадував глядачів запальними танцями, навіть О. Главацький підмітив, що не очікував побачити такі складні рухи. А юна співачка Гейзер вразила своїм талантом.



Дійство відбулося, завдяки готелю "Україна", який прийняв дівчат з усієї України, вони почували себе, як вдома. А затишні номери, як у Європі додають гордості за нашу державу. А пригощав різними смаколиками ресторан "Сенатор" та ресторан "Авеню 33". Дякуємо усім нашим партнерам, які допомогли створити незабутнє свято. До слова, готель "Україна" залишається нашим партнером у наступному році. Усіх без винятку запрошуємо до співпраці, будемо дуже раді всіх бачити у наступному році, на XII Національному конкурсі, який пройде у Чернігові, 15 жовтня!

Окреме спасибі висловлюємо салону краси «Beauty Bar».
Європейський формат роботи салону відчувався у кожному виході дівчат, дякуємо за чудові зачіски. Також дякуємо за чудові квіти та новорічні іграшки від директора «Зима-Літо» Валентини Мисник, дівчата з ними були неперевершені. Квіти та новорічні іграшки дуже приємно вразили всіх. Звук та світло також було на висоті, щиро дякуємо за неймовірні відчуття від чистого звуку та яскравих світлових ефектів.

Дякуємо медіа-партнерам: Русское радио та порталу GOROD.cn.ua, фото портал raskachaem.com, де ви, до речі, можете переглянути фото, а також телеканалу "Дитинець". Щиро дякуємо директору готелю "Україна" Тетяні Петриненко за теплу зустріч та розміщення фіналісток та гостей конкурсу. Також висловлюємо подяку хореографу Ігорю Похиленко, його титанічний труд на репетиціях зробив з нашіх фіналісток справжніх княгинь.



Наталія Варченко, родом з Донецька, нині живе в Києві. На конкурсі отримала титул "Почесна Княгиня України 2016". Сам мер Владислав Атрошенко одягав дівчині корону.

Титул "Княгиня України 2016" отримала Вікторія Апанасенко, представниця Чернігова. Тетяна Шапіро, родом із Севастополя, представляла славне місто Вишгород, в якому проживали і княгиня Ольга, і князь Володимир, і перші руські святі Борис і Гліб отримала титул "Княгиня Фото України 2016".



Хочеться зауважити, що дівчата оцінювалися не тільки за зовнішніми критеріями, але й за рівнем освіченості¸ наявністю активної громадської та культурної діяльності, чітко сформованих життєвих пріоритетів та планів.

Далі дівчата отримали наступні титули:

1. Княгиня Глядацьких симпатій -2016- Дуброва Дарина - м. Чернігів під №1

2. Княгиня Інтернет України – 2016- Пасічник Інга - м. Чернівці під №17

3. Княгиня Надія України – 2016- Пустовар Христина – м. Чернівці під №4

4. Кгягиня Чарівності України – 2016- Парапанова Юлія – м. Харків під №10

5. Княгиня Фото України – 2016- Шапіро Тетяна – м. Вишгород №11

6. Княгиня Алєкс України -2016- Якимишин Діана – м. Львів №8

7. Княгиня Топ-модель України -2016- Мельничук Марія – м. Кропивницький №12

8. Княгиня Елегантність України-2016- Омельченко Діана – м. Кропивницький №3

9. Віце-княгиня України – 2016- Коломієць Юлія – м. Київ №9

10. Віце-княгиня України - 2016- Якименко Анна – м. Запоріжжя №5

11. 2 Віце-княгиня України - 2016- Кирич Ольга – м. Львів №13

12. Віце-княгиня України - 2016- Коробко Влада – м. Чернігів №7

13. Почесна княгиня України -2016 - Варченко Наталія – м. Донецьк №18

14. Княгиня України 2016- Апанасенко Вікторія – м. Чернігів № 15


А дівчата під №2 Поліщук В., №6 Гучишнікова А., №14 Гальчук В, №16 Семенова М. отримали корону, квіти, подарунки від Сатурн, а також зйомку в рекламних проектах.



До теми: Чернігівка Вікторія Апанасенко – «Княгиня України -2016». Ексклюзивне інтерв'ю







QR-код посилання на сторінку




Модуль не активізовано (module is not installed)

Останні новини

19:55
18-Бер-2024
Євросоюз не визнав вибори президента РФ на окупованих територіях України
Європейський союз 18 березня заявив про невизнання електоральної процедури, яку Росія
19:55
17-Бер-2024
Невідомі добрі безпілотники атакували шість російських нафтоперегонних заводів
Протягом тижня невідомі добрі безпілотники атакували зразу шість російських нафтопере
22:10
16-Бер-2024
Українські воїни знищили російську диверсійно-розвідувальну групу в Сумській області
Про це сьогодні, 16 березня, розповів голова ОВА Володимир Артюх в ефірі телемарафону
22:03
15-Бер-2024
Російський добровольчий корпус попереджує про масовану атаку по військових об'єктах у Бєлгородській і Курській областях
У зв'язку з проведенням обмеженої військової операції на території Курської та Білгор
21:19
15-Бер-2024
росія не припиняє тероризувати Одесу: 20 загиблих, 73 поранених
росія – країна-терорист.
На жаль, внаслідок російської ракетної атаки загинули
20:14
14-Бер-2024
Топоніми Чернігова на честь земляків — українських добровольців сучасної російсько-української війни
14 березня Чернігівщина, як і вся країна, відзначає на державному рівні День Українсь
19:39
12-Бер-2024
Знешкоджено масштабну агентурну мережу фсб, яка «під прикриттям» УПЦ (МП) намагалася дестабілізувати ситуацію в Україні
Служба безпеки нейтралізувала у Києві злочинну організацію, яка проводила інформаційн
15:09
12-Бер-2024
ЦПД та Кібердепартамент СБУ створили список безпечних каналів отримання інформації
Центр протидії дезінформації та Кібердепартамент Служби безпеки України створили спис
22:16
10-Бер-2024
Відзначення 210-ї річниці від дня народження Тараса Шевченка у Чернігові
9 березня біля пам’ятника Тараса Шевченка на Валу, території Національного архітектур
21:56
10-Бер-2024
Успіхи ЗСУ на Таврійському напрямку
В операційній зоні оперативно-стратегічного угруповання військ “Таврія” за минулу доб
Усі новини