реклама партнерів:
Головна » Росія. Бойкот виборам!

Росія. Бойкот виборам!


Коментарі: 1 Погляд. Версії

Допомога проекту Європейської України - благодійний внесок
ваша підтримка важлива для незалежного видання
стань патроном
Прес-служба Міжнародного Антиімперського Фронту пропонує Вашій увазі звернення-заклик Голови Татарського суспільного центра (ТОЦ) Рафіса Кашапова та Голови асоціації «Татарські вчителі» Фаріта Рахімова до представників різних поневолених Москвою народів.
Виконавчий комітет МАіФ висловлює свою солідарність народам Російської імперії, що ведуть національно-визвольну боротьбу проти тиранії Путінського режиму.

ЗА НАШУ І ВАШУ СВОБОДУ!
СМЕРТЬ ІМПЕРІЯМ!
БОЙКОТ ВИБОРАМ!

У парламентських виборах у Росії 2 грудня беруть участь 11 партій — «Аграрна партія», «Цивільна сила», «Демократична партія Росії», КПРФ, УПС, «Партія соціальної справедливості», ЛДПР, «Справедлива Росія», «Патріоти Росії», «Єдина Росія» і «Яблуко». Кожна із цих партій запрошує на вибори, обіцяючи перемогу, але отут корисно згадати майбутнім виборцям слова диктатора Сталіна: "Не важливо, як голосують - важливо, як рахують". При тім, що «Єдина Росія» і є влада на чолі з Путіним і будь-які структури (суд, прокуратура, ФСБ, МВС, Центрвиборчком) підпорядковані їм, як же вона може не зібрати потрібні їм відсотки?!
З огляду на результати минулих парламентських, президентських виборів і велику кількість фальсифікацій, ми впевнені, що сьогодні в Росії неможливе ні чесне проведення виборчої кампанії, ні чесний підрахунок голосів. Безпрецедентний тиск і залякування виборців владою, маніпуляція суспільною думкою, цензура, відсутність незалежних ЗМІ - все це унеможливлює вільний і розумний вибір. Влада затіває вибори, щоб бути або хоча б здаватися легітимною. Не беручи участь у виборах, громадяни тим самим позбавляють владу цього задоволення.
І отут не допоможуть ніякі переможні реляції й арифметичні вправи. Усяка політична боротьба, як і взагалі будь-яка боротьба, не в останню чергу протистояння моральне. Перемагають не тільки танками, кулеметами й міліцейськими кийками, але й силою духу.
Бойкот деморалізує владу. Так що вибирайте, добродії й товариші! У громадян залишився останній шанс змусити владу рахуватися зі своєю думкою - зірвати їм явку. Ми повинні довести, що демократія не може бути керованої, викривши їхню неправду, оголивши гниле нутро путінського режиму, що імітує демократичне, цивілізоване правління при фактичному напівтоталітарному державному ладі сучасної Росії.
У цих умовах вибори неминуче виявляться фарсом, у якому не повинні брати участь розсудливі й порядні люди. Тому залишається єдиний вихід: неучасть у майбутніх виборах без вибору - бойкот. Це стане протестом проти реставрації тоталітаризму. Ціль бойкоту, щоб люди навчилися себе поважати, щоб люди навчилися ненавидіти, щоб вони зрозуміли, що нинішня влада - повернення до диктатури, щоб вони зрозуміли, що чекісти не мають права знаходитися при владі, це злочинна організація. Ми хочемо, щоб люди усвідомили в тім, що у владі вороги й що брати участь у якихось спільних законодавчих або виборчих діях - це співробітництво із кримінальною корумпованою владою, це капітуляція. Усе зайшло занадто далеко і є серйозна загроза, що ця влада затримається надовго. І якщо нічого не робити, то після 2008 року Росію чекає доля закінченої авторитарної держави. Зірвавши вибори Путіна, МИ покажемо свою силу й змусимо Кремль почати діалог з народом. Настав час зняти залізну завісу із Кремля!
Як відомо, спостерігачі Бюро демократичних інститутів і прав людини ОБСЄ не приїдуть на парламентські вибори в Росію. Як відзначили в Бюро, спостерігачам постійно відмовляли у в'їзних візах, тому в штаб-квартирі бюро прийшли до висновку, що російська влада не бажає повноцінно співробітничати зі спостерігачами. Співробітники по правах людини Бюро адекватно оцінили минулі сфальсифіковані вибори й прийшли до висновку, що їхнє спостереження на виборах у Росії є ганьбою їх демократичних цінностей.

Чому ми повинні бойкотувати вибори в Держдуму Росії-2007?
1. Чеченський народ піднявся на боротьбу за національне звільнення демократичним шляхом, обравши першого президента Джохара Дудаєва й свій парламент, чеченці висловилися за вихід зі складу Російської Федерації. Це був мирний демократичний процес. Саме Російська Федерація, порушивши всі норми міжнародного права й свою власну Конституцію, розгорнула війну на території Чечні й оголосила їх терористами. Народи Кавказу, одумайтеся! Чи варто йти на вибори й голосувати за тих, хто влаштував геноцид над чеченським народом, у якому було вбито близько 250 тисяч чеченців, серед яких більше 40 тисяч дітей?! За цей злочин дотепер ніхто не відповів!
2. В останні роки в Росії, фабрикуються кримінальні справи, ініційовані спецслужбами по замовленню політичної влади Росії, нагнітається шпіономаняя, з'явилися офіційно визнані політичні ув'язнені. У Росії процвітає ксенофобія, звичайними стали переслідування по національній ознаці. Створення Антитерористичного комітету, очолюваного ФСБ, привело до появи структури, наділеної надзвичайними повноваженнями. Прокуратура й суди злилися в протиприродній єдності й з наснагою виконують волю спецслужб за замовленням Кремля. А за підсумками 2004 року Росія посіла перше місце по числу політичних біженців. Такі дані ООН. Скільки вбитих журналістів, суспільних діячів, опозиціонерів при путінському правлінні невідомо. Чи варто голосувати за цей злочинний режим?
3. При нинішній Росії почалося укрупнення регіонів. Хоча національні республіки й національні утворення Російської імперії проти укрупнення регіонів. Спочатку експерименти почалися в регіонах Півночі й Сибіру, пізніше спроба на Північному Кавказі. Потрібно Москві це для того, щоб більш ефективно розподіляти доходи від корисних копалин і для полегшення русифікації неросійських народів. Недалекий і той день, коли постараються ліквідувати Республіку Татарстан, Башкортостан, Чувашію, Марі-Ел, Удмуртію, об'єднавши їх у загальний регіон. Це трапиться, якщо ми татари, башкири, чуваші, марійці, мордва, удмурти не будемо чинити спротиву. При таких чи обставинах потрібні будуть Ваші голоси «Єдиній Росії»?
4. Влада в погонах розділила суспільство на чужих й своїх, наших і фашистів. Молоді російські фашисти йдуть підривати мечеті й синагоги, нападають на представників інших народів, під гаслом "Росія - для русскіх!". От вам план Путіна - перемога Росії!
5. Відразу ж після бесланської трагедії, коли всі були в шоці, Путін зробив державний переворот і одноосібно видав указ про призначення губернаторів зверху, щоб убезпечити себе від критики. Так проходять «демократичні» вибори в Російській імперії, яка сміє при цьому критикувати сусідні держави за найменші порушення демократичних процедур! Призначені Путіним губернатори відпрацьовують своє призначення, голосами виборців (підкуп, погрози, звільнення, використання адміністративних ресурсів), жорстоко придушуючи опозицію на місцях на користь «Єдиної Росії». Тим самим вони відроджують культ особистості. Чи потрібні нам такі вибори?
6. Татари є другим по чисельності етносом і самим численним народом мусульманської культури в Російській імперії. Однак татарам заборонено писати на латиниці, відкривати татарські університети, школи, гімназії, медресе, розмовляти рідною мовою, будувати пам'ятники нашим предкам, давати імена нашим вулицям, площам, відкривати незалежні телерадіокомпанії й газети, проводити культосвітні заходи, збори, мітинги й т.д. У подібному положенні виявилися не тільки ми, але й всі неросійські народи при путінській вертикалі. Чи варто йти на такі вибори, які лише узаконюють подібну сваволю, порушення прав як окремих громадян, так і цілих народів?
7. 24 листопада в Назрані співробітниками МВС Інгушетії з особливою жорстокістю був розігнаний мітинг протесту проти свавілля влади й викрадень людей. Російська влада наочно показала, на чиїй стороні вона виступає - тих, хто проти сваволі або тих, хто за сваволю. Були зроблені численні арешти й жорстокі побиття як демонстрантів, так і журналістів. У той же день у Москві на «Марші незгодних» були затримані лідери опозиційних партій і рухів, правозахисники. Ці два факти тільки за один день, доводять, що демократії при нинішній владі не передбачається, якщо ми не будемо боротися із цим, і не оголосимо бойкот!

Голова Татарського суспільного центра (ТОЦ) Рафис Кашапов.
Голова асоціації «Татарські вчителі» Фарит Рахімов.

Джерело: banderivets.org.ua






Модуль не активізовано (module is not installed)

Останні новини

17:25
17-Квіт-2024
Полтавська земля багата на пам’ятки історії: бережімо нашу історію
Полтавська земля багата на пам’ятки історії. Це й не дивно, адже тисячі років тому ту
12:07
17-Квіт-2024
Відбулося засідання штабу з ліквідації наслідків ракетних ударів по Чернігову
Щойно відбулося засідання штабу з ліквідації наслідків ракетних ударів, - повідомляє
11:43
17-Квіт-2024
Ракетна атака рашистів по Чернігову: загиблі і багато поранених
У місті Чернігів триває рятувальна операція. Три ракетні удари по центру міста. Зруйн
19:25
16-Квіт-2024
Україна завдає росії потужні удари у відповідь!
Попри всю складність із боєприпасами, Україна завдає росії потужні удари у відповідь.
19:50
15-Квіт-2024
Харківщина. росіяни вдарили по Липецькій громаді: вбили двох та поранили чотирьох людей
Керованою авіабомбою по школі - ворог продовжує знищувати все живе. В селі Лук'янці п
20:41
14-Квіт-2024
У Києві перевірять законність розміщення церков Московського Патріархату на 73 земельних ділянках
У столиці перевірять законність розміщення на 73 комунальних земельних ділянках храмі
20:18
13-Квіт-2024
В Естонії планують визнати РПЦ терористичною організацією
Міністр внутрішніх справ Естонії Лаурі Ляенеметс має намір запропонувати парламенту к
21:38
11-Квіт-2024
Росіяни системно знищують нашу енергетичну систему
Це частина геноцидних практик- атаки на критичну інфраструктуру.
Ми повинні ак
20:45
10-Квіт-2024
Масована атака на Харківщину - троє загиблих, серед них дитина
Удар по Липцях, посеред дня росіяни атакували продуктовий магазин та аптеку, там здій
08:49
09-Квіт-2024
Жовтнева: в одному з сіл Чернігівщини залишили комуністичну назву вулиці
До 27 квітня цього року завершується другий етап очищення публічного простору від сим
Усі новини