реклама партнерів:
Головна » Новорічне свято. У що вдягтися Новорічної ночі. Fashion–критерії та гороскопічні секрети.

Новорічне свято. У що вдягтися Новорічної ночі. Fashion–критерії та гороскопічні секрети.


Коментарі: 0 Свята. Пам'ятні дати

Допомога проекту Європейської України - благодійний внесок
ваша підтримка важлива для незалежного видання
стань патроном
Хоча рік Жовтого Пацюка починається лише в лютому, новорічна ніч із 31 грудня на 1 січня однак мине під цим китайським символом. Намагання догодити йому в усьому не будуть марними, адже справджується все те, у що віримо.
За легендою, пацюк був першою тваринкою, яка прибігла до ніг Будди. Він запросив усю живність до себе на День народження, але шлях до нього пролягав через стрімку річку. Спритний пацюк, що дістався Будди найпершим, тепер відкриває дванадцятилітній цикл східного календаря. Перший знак гороскопа символізує собою початок нового етапу, а не тільки року. Тому слід зауважити, що новорічної ночі проб’є час практичних та раціонально мислячих людей. Рік Жовтого Пацюка знизить бажання ризикувати, але бажання змінювати життя, переобладнувати, переналаштовувати збільшуватиметься.
Люди вірять: якщо дослухатися порад східного календаря і одягтися новорічної ночі згідно з астрологічним дрес–кодом, це принесе щастя і злагоду.

Астрологи радять зустрічати Новий рік у відтінках жовтого – від кислотно–лимонного до блискучого золотого

Але як при цьому не випасти з тенденцій? Fashion–критики проголосили цю зиму часом вишуканого мінімалізму, адаптованих 80–х та, часом, повернення традицій дендизму.

Астрологи ж радять зустрічати Новий рік у відтінках жовтого – від кислотно-лимонного до блискучого золотого. Кажуть, Пацюк не любить надмірностей, тому астрологи рекомендують дібрати собі щось просте, але елегантне. На диво, їхні поради збігаються з примхами сучасної моди, в якій панують лаконічні сукні, строгі костюми, чисті лінії силуету. Головним трендом цієї зими є однотонність. А отже, в новорічному костюмі має домінувати жовтий колір – це буде не тільки модно, а ще й принесе успіх. Для жінок вдалим вибором стане золотиста сукня від Valentino або лимонно-жовта спідниця у лелітках від Prada. Чоловіки можуть обмежитися жовтими чоботами від Лілії Литовської або брюками з золотистого оксамиту від Etro.

З прикрас астрологи радять тільки натуральні – золото, срібло та коштовне каміння. Мода диктує: аксесуарів має бути в міру – пара масивних браслетів від Лілії Пустовіт чи масштабне намисто від Missioni, саме те, що в трендах. Але, за гороскопом, слід відмовитися від масивних аксесуарів і віддати перевагу тоненьким паскам, ланцюжкам та ледве помітним сережкам-гвіздкам. Отже, що переможе: новорічні забобони чи диктат сучасної моди – вирішувати вам.

Святковий манікюр має стати справжньою прикрасою. Але не перестарайтеся. Адже об`ємний акриловий розпис та нігтьовий пірсинг можуть засвідчити лише несмак. У манікюрній моді нині панує тренд, запропонований Джоном Гальяно під час показу Dior. Це так званий подвійний френч, коли середину нігтя покривають темним кольором, а білу смужечку французького манікюру проводять зверху нігтя і знизу. Пам’ятайте, нігті мають бути короткими або середньої довжини. Модними залишаються шокуючі темні барви та шовковий насичений блиск.

Під час вибору взуття намагайтеся дозволити собі, незважаючи на погоду, туфлі. Чоловікам – лакові, а жінкам – золоті чи срібні на високих підборах. Чудовим вибором стануть сповнені золотавого блиску жіночі Christian Louboutin або глянцеві Neil Barrett для чоловіків. Жінки, не забувайте про актуальні чорні або сірі колготки чи стримано блискучі лосини. Жертвам моди підійдуть червоні лакові леґґінси від Hugo Boss.

І наостанок. Хоча б яким модним був чорний колір, все ж таки постарайтеся уникнути його домінування в новорічному костюмі. Це можуть бути лаковані туфлі, шовковий пасок, коротка сукня з леліток та бісеру або лосини. Але за умови, що все перераховане ви не надягнете разом. Новорічна ніч – це диктатура блиску, яскравих барв та грайливих суконь. Додайте більше гумору до вашого образу та свята. З Новим роком!
КОЖНОМУ СВОЄ

На ОВНІВ попереду чекає серйозний, важкуватий рік. Доведеться багато працювати, вийти з тіні та розставити усе по своїх місцях. Тому й зустрічати цей рік слід у одязі, який несе в собі багато енергії та сили. Ідеальними будуть Gucci, Yves Saint Laurent, Bottega Veneta.

ТЕЛЬЦІ наступного року купатимуться в ніжності й любові. Отже, їм слід одягнутися у щось звабливе та витончене, як сукня від Dior або костюм від Chanel.

БЛИЗНЮКАМ варто остерігатися хандри та підозріливості, адже від цього можуть розвинутися різні хвороби. Аби цього не сталося, вберіться 31–го у щось веселе, наприклад, Tata–Naka, X`U, Betsey Johnson, Eley Kishimoto. Іронічні написи, яскраві тканини та грайливі аксесуари зроблять свою справу та піднімуть настрій на цілий рік!

На РАКІВ цього року чекає прибуткова робота, тому рік обіцяє бути дуже приємним у матеріальному плані. Тому новорічної ночі одягніть щось таке, що асоціюється з успіхом. Скажімо, Asprey, DKNY, або Dolce&Gabbana.

ЛЕВАМ радять уникати необдуманих вчинків та зберігати вірність. Це буде нелегко, адже рік несе безліч спокус... Тому оберіть щось інтелектуальне та стримане. Одяг від Comme des Garsons, Anikieva, Ann Demeulemeester, Alena Ahmadulina допоможе втриматися від нерозумних вчинків.

ДІВАМ пророкують фінансову дієту та розлад стосунків зі своєю половинкою. Але це лише у випадку неправильно розставлених пріоритетів. Якщо новорічної ночі Діви оберуть вічні цінності, які сповідують Alberta Ferretti, Tiffani & Co, Calvin Klein, усе обернеться на щастя.

ТЕРЕЗАМ
астрологи радять поменше шокувати оточення на Новий рік. Тому одяг від Jean Paul Gaultier не дуже підійде. Оберіть ліпше щось від Chloe, Marc Jacobs та Stella McCartney, де шок вдало поєднаний з шиком.

Інтриґанам СКОРПІОНАМ рік Пацюка принесе бурхливе любовне життя. Нові перспективи на роботі, нові знайомства ... та нові дизайнерські речі! Одягніться у моделі від 6267, Christophe Kane і крокуйте назустріч новому.

СТРІЛЬЦІ мають у 2008–му опуститися на землю і не завищувати вимог до колег та коханих. Сприймайте речі такими, якими вони є. Якісний шовк від Celine, м`який трикотаж від Monnini, технологічний крій від Balenciaga стане гармонійним вибором.
Самотні КОЗОРОГИ нарешті зустрінуть ідеальну другу половинку. До цього треба підготуватися на всі 100 – білизна Agent Provocateur, парфум Guerlain, сукня Alexander McQueen.

Думки ВОДОЛІЇВ будуть зайняті розвагами. Чудові настрій та самопочуття гарантовані. Лишилося тільки придбати яскравий костюм від індійського дизайнера Manish Arora та піти на карнавал.

Простори інтернету допоможуть РИБАМ знайти кохання. Нові враження, подорожі та поліпшення здоров’я принесе рік Пацюка. Зустрічайте його у жовтому костюмі з нової колекції Sonia Rykiel.

Автор: Ксенія Марченко, стиліст, дизайнер ТМ X`U.
Джерело: Українська столиця, www.stolytsya.kiev.ua






Модуль не активізовано (module is not installed)

Останні новини

18:39
18-Квіт-2024
«Хатят лі русскіє вайни»
З таким рефреном звучала давно радянська пісня. Зміст якої полягав у тому, щоби перек
17:25
17-Квіт-2024
Полтавська земля багата на пам’ятки історії: бережімо нашу історію
Полтавська земля багата на пам’ятки історії. Це й не дивно, адже тисячі років тому ту
12:07
17-Квіт-2024
Відбулося засідання штабу з ліквідації наслідків ракетних ударів по Чернігову
Щойно відбулося засідання штабу з ліквідації наслідків ракетних ударів, - повідомляє
11:43
17-Квіт-2024
Ракетна атака рашистів по Чернігову: загиблі і багато поранених
У місті Чернігів триває рятувальна операція. Три ракетні удари по центру міста. Зруйн
19:25
16-Квіт-2024
Україна завдає росії потужні удари у відповідь!
Попри всю складність із боєприпасами, Україна завдає росії потужні удари у відповідь.
19:50
15-Квіт-2024
Харківщина. росіяни вдарили по Липецькій громаді: вбили двох та поранили чотирьох людей
Керованою авіабомбою по школі - ворог продовжує знищувати все живе. В селі Лук'янці п
20:41
14-Квіт-2024
У Києві перевірять законність розміщення церков Московського Патріархату на 73 земельних ділянках
У столиці перевірять законність розміщення на 73 комунальних земельних ділянках храмі
20:18
13-Квіт-2024
В Естонії планують визнати РПЦ терористичною організацією
Міністр внутрішніх справ Естонії Лаурі Ляенеметс має намір запропонувати парламенту к
21:38
11-Квіт-2024
Росіяни системно знищують нашу енергетичну систему
Це частина геноцидних практик- атаки на критичну інфраструктуру.
Ми повинні ак
20:45
10-Квіт-2024
Масована атака на Харківщину - троє загиблих, серед них дитина
Удар по Липцях, посеред дня росіяни атакували продуктовий магазин та аптеку, там здій
Усі новини