реклама партнерів:
Головна » Новорічне свято. Астрологи розповіли, що нас чекає в 2008 році

Новорічне свято. Астрологи розповіли, що нас чекає в 2008 році


Коментарі: 0 Свята. Пам'ятні дати

Допомога проекту Європейської України - благодійний внесок
ваша підтримка важлива для незалежного видання
стань патроном
Наступаючий 2008 рік пройде під знаком Жовтого Щура. За легендою, моторна тварина першою прибігло до ніг Будди, тому вона і починає новий 12-літній цикл.
І хоча рік Щура починається тільки в лютому, ми звикли його зустрічати в ніч на 1 січня. Тому і прагнемо відзначити новорічну ніч правильно і за всіма правилами.
Зустрічати Жовтого або Земляного Щура краще в наряді непомітних і не різноколірних кольорів. Підійдуть сукні і костюми однотонних білих, сірих, жовтих, лимонних, гірчичних і срібних відтінків. Також бажана присутність в аксесуарах символу року (краватка з зображенням щура, срібляста сумочка у вигляді миші тощо).
Вишуканими і оригінальними мають бути не тільки костюми, але й святкові страви. При цьому потрібно догодити і господині майбутнього року, поклавши на стіл горіхи, насіння, зерно і сир. В оздобленні кімнат і столу повинні бути присутніми речі з дерева. На ялинку зробіть прикраси своїми руками і загадайте добрі бажання.
Що стосується новорічної компанії, то вона повинна бути великою, дружною і веселою, тому що щури товариські й енергійні. Чим більше народу за святковим столом, тим більш вдалим буде наступаючий рік.
До речі, Щур – істота практична. Отже, якщо ви надумалися дарувати комусь хутряну мишу, то слід замінити подарунок, наприклад, каструлею. Тому що найкращі подарунки в новому році – це кухонне начиння і побутова техніка.
У 2008 році прагнете економити і створювати запаси: можна здійснювати покупки в кредит, брати і давати позики, інвестувати кошти. Це хороший рік у фінансовому відношенні, хоча і приховує можливу убогість подальших років. Сприятливий рік для літераторів. У політиці вірогідні несподіванки – це рік звинувачень, засуджень.
Другий високосний рік тисячоліття такий же сприятливий, наскільки і відповідальний. Для людей, що народилися в рік Щура, зірки обіцяють поповнення в сім'ї, весілля і боротьбу за кращі життєві умови. Головне – не приймати успіхи як щось само собою зрозуміле.
Бик. Потрібно накопичити сил перед майбутніми звершеннями. Показано спокійний, розмірений спосіб життя. Не поспішайте розповідати про свої плани і тим більше секрети всім поспіль.
До Тигрів успіх прийде через друзів. Не соромтеся шукати заступництва і просити про допомогу впливових знайомих. У ваших руках – усі важелі для впливу на них.
Кіт. Зірки радять приготуватися до високого стрибка. У межах досяжності виявляються найпринадніші цілі, про які мріялося в останні шість років.
Дракон. Планети направляють ваші сили на здобуття вищої освіти, дальні поїздки і духовний розвиток. Також Драконам варто поквапитися зі створенням сім'ї. Рік очікується яскравий і цікавий, хоч і непростий.
Народженим у рік Коня планети обіцяють блискучі можливості в дружбі і особливо в шлюбі. Будь-яка діяльність "на людях" принесе чималі дивіденди. Особливий успіх чекає юристів, журналістів, менеджерів.
Коза. Ваші зусилля зосередяться на роботі. Ви зможете добитися підвищення окладу, переведення на вищу посаду або зміни місця роботи.
Мавпа. Рік буде прекрасним для тих, хто не соромиться проявити себе. Планети не виключають появи великого кохання, а у Мавп вже споважнілих – народження дитини.
Півень. Рік очікується прекрасний. Зірки дають можливість змінити домашні умови на кращі.
Час змін чекає і тих, хто народився в рік Собаки. Не скупіться на бажання, але будьте акуратні: адже вони здійснюються. Час подумати про зміну машини, квартири, а незаміжнім жінкам – прізвища.
Кабан. Зірки дарують масу можливостей для заробітку. Замість питання, де взяти гроші, все частіше доведеться вирішувати проблему, на що їх розумно витратити. Тільки не зазнавайтеся: планетам не сподобається Кабан, що перетворився на свиню-скарбничку.

За матеріалами kp.ua

Джерело: Жанна МАКСИМОВА, utro.ua






Модуль не активізовано (module is not installed)

Останні новини

18:20
25-Квіт-2024
Міністр Сольський, якого підозрюють в оборудках із землею, подав заяву про відставку
"До Верховної Ради України надійшла заява від Миколи Сольського про відставку з посад
21:23
24-Квіт-2024
Джо Байден підписав законопроект щодо допомоги Україні на понад $60 млрд
Президент США Джо Байден підписав законопроект щодо допомоги Україні на понад $60 млр
20:49
23-Квіт-2024
Коли Верховна рада заборонить РПЦ в Україні
Верховна Рада, ймовірно, у травні зможе розглянути в другому читанні урядовий законоп
16:38
22-Квіт-2024
Виставка акварельного живопису Марії Рибіної-Ткач «Прозорі барви» в Чернігові
23 квітня о 12.00 в Національному архітектурно-історичному заповіднику «Чернігів стар
08:16
21-Квіт-2024
Конгресвумен Марсі Каптур виступаючи за допомогу Україні процитувала Тараса Шевченка
Під час виступу на підтримку законопроєкту про допомогу Україні, конгресвумен-демокра
21:03
20-Квіт-2024
Конгрес США проголосував за військову допомогу Україні
Трохи статистики голосувань:
1. Конфіскація активів РФ та заборона TikTok — 36
18:46
19-Квіт-2024
Ворожий літак Ту-22МЗ збили на відстані близько 300 кілометрів від України
Один з дальніх бомбардувальників Ту-22М3, які в ніч на 19 квітня здійснювали ракетну
16:13
19-Квіт-2024
Дружба народів: росія використовує студентів з Африки заради пропаганди своєї геополітичної величі
У березні російське Сочі приймало Всесвітній фестиваль молоді. І поки тисячі його уча
10:16
19-Квіт-2024
Дослідження ефективності навчання у приватних школах

Приватна школа в сучасному світі привертає увагу батьк

18:39
18-Квіт-2024
«Хатят лі русскіє вайни»
З таким рефреном звучала давно радянська пісня. Зміст якої полягав у тому, щоби перек
Усі новини