реклама партнерів:
Головна » Підтримай Світлану Лободу для участі у «Євробаченні-2009»

Підтримай Світлану Лободу для участі у «Євробаченні-2009»


Коментарі: 0 КУЛЬТУРА

Допомога проекту Європейської України - благодійний внесок
ваша підтримка важлива для незалежного видання
стань патроном
Менеджмент співачки, компанія «УКРНЕТ» і банк «Фамільний» організували проект підтримки Світлани Лободи для участі в міжнародному пісенному конкурсі «Євробачення-2009», який відбудеться у травні цього року в Москві.
Практично у всіх країн-учасниць «Євробачення» є традиція - підтримувати своїх артистів. Такий звичай цілком обґрунтований - адже на цьому конкурсі виконавці презентують не стільки себе, скільки свої рідні держави.
Саме тому в нинішньому році українці вирішили хоча б на деякий час забути про кризу і підтримати народну улюбленицю - Світлану Лободу, у якої буде важлива і серйозна місія - довести, що Україна таки дійсно є найбільш «співочою» країною світу.
Одного чудового дня Світлані почали надходити пропозиції фінансової підтримки – від зовсім різних людей, з зовсім різних регіонів! Менеджмент артистки, з огляду на критичне становище, вирішив не відмовлятися від такої можливості, а популярний український портал www.ukr.net і банк «Фамільний» виступили партнерами і вирішили надати всебічну допомогу.
Так виникла ідея проекту «Підтримка Світлани Лободи для участі в «Євробаченні-2009».
Тепер кожний бажаючий підтримати Світлану Лободу на «Євробаченні-2009»: перерахувавши допомогу (на р/р 26005000000010 у КФ ТОВ "Банк Фамільний", м.Київ, МФО 334840, ЕДРПО 33240342, ТОВ "Ес енд Агов мьюзік груп".
Призначення платежу - "Внесок на підтримку українського артиста С. Лободи для Євробачення-2009") або ж відправивши лист зі словами підтримки на адресу s.loboda@ukr.net.
Світлана Лобода не тільки не відмовилася від ініціативи своїх співгромадян, але була розчулена і вдячна: адже всім відомо, що підготовка до «Євробачення» коштує колосальних фінансових, фізичних і душевних витрат.
І все це лягає на плечі однієї-єдиної людини – самого артиста. Несправедливо? Ще б пак! Звичайно ж, було б простіше, якби до підготовки підключилася держава, але оскільки цього не відбувається, ініціативу у свої руки взяли самі українці - гарячі шанувальники не тільки співачки, але і своєї країни.
Співачка зізналася, що така підтримка їй вкрай необхідна зараз. Адже заради підготовки до «Євробачення-2009» Світлана відмовилася від всіх запланованих концертів – тобто, втратила єдині джерела доходів.
Весь вільний час артистка віддає співу і репетиціям з шоу-групою, часу на зміцнення своєї фінансової бази просто не залишається. Тому якби не проект «Народна підтримка Світлани Лободи для участі в «Євробаченні-2009», можливо, довелося б просто відмовитися від конкурсу.
Прості підрахунки: одне лише проживання делегації в акредитованих організаторами «Євробачення» готелях коштує біля $100 000. Додайте до цієї цифри вартість промо-туру по мінімум 7 країнах Європи - але ж це необхідно для того, щоб артист зміг заявити про себе. Залишаються ще костюми, декорації, спецефекти і багато інших дрібниць, без яких виступ просто не зможе відбутися. У підсумку вимальовується величезна сума, яку далеко не кожному артистові під силу зібрати, особливо - самостійно.
Щоб віддячити людям, Світлана Лобода запропонувала влаштувати серед всіх учасників «Народної підтримки» розіграш квитків на «Євробачення-2009»: таким чином, 5 травня будуть відомі імена 3 щасливчиків, які відправляться до Москви на «Євробачення» як група підтримки. Відбирати переможців співачка буде самостійно і, саме собою, «наосліп».
Всю інформацію про проект «Народна підтримка Світлани Лободи для участі в «Євробаченні-2009» можна знайти на сайті PLAY – там зібрана не тільки творчість Світлани Лободи, але й подробиці акції, імена людей, які надали підтримку і побажання від всіх нас. Ваш внесок або просто теплі слова, відправлені на имейл s.loboda@ukr.net, допоможуть співачці не тільки відправитися на міжнародний конкурс «Євробачення-2009», але й повернутися з нього переможцем.





Модуль не активізовано (module is not installed)

Останні новини

21:26
06-Трав-2024
Україна отримала від Іспанії та інших союзників ракети до систем ППО Patriot
В уряді Іспанії заявили, що Україна вже отримала ракети до систем ППО Patriot, які їй
20:38
05-Трав-2024
Священники ПЦУ підпільно звершують богослужіння на окупованих територіях України
Священники Православної церкви України підпільно продовжують звершувати богослужіння
07:01
04-Трав-2024
На Поклонній горі – черги до трофейної техніки України та НАТО
Зрозуміло, що людей осудних у цій черзі немає.
Це той самий «кровожерний совок
06:56
04-Трав-2024
Про «покровскіх ос» на Лук’янівці у Києві
У Страсну п‘ятницю, коли у православних храмах виносять для поклоніння Плащаницю я за
20:49
03-Трав-2024
1300 московських попів поповнить ряди окупаційної армії кремля
кремлівська церква має намір направити на фронт в Україну “для духовної допомоги росі
20:34
30-Квіт-2024
ССО уразили два російських ЗРК «Бук» на Сумському напрямку
Оператори одного з підрозділів ССО під час розвідувальних дій на Сумському напрямку в
20:13
30-Квіт-2024
Херсонщина. Російські окупанти без успіху намагаються штурмувати звільнений острів Нестрига
Російські окупанти без успіху штурмують острів Нестрига в Херсонській області, який р
20:01
29-Квіт-2024
Чотири батальйони «кадировців» прибули до кордону з Сумщиною
29 квітня командир 3 роти 8 добровольчого формування територіальної громади Володимир
20:18
28-Квіт-2024
Ситуація на російсько-українському фронті загострилась
Ситуація на фронті загострилась. Намагаючись захопити стратегічну ініціативу та прорв
21:41
27-Квіт-2024
Найганебніша сторінка в історії ВР України
Ці кадри обійдуть всі світові медіа. 27 квітня 2010. Ратифікація Харківських угод. Ми
Усі новини