реклама партнерів:
Головна » Чернігівські товари і послуги перемагають. Тому що якісні

Чернігівські товари і послуги перемагають. Тому що якісні


Коментарі: 0 ЕКОНОМІКА

Допомога проекту Європейської України - благодійний внесок
ваша підтримка важлива для незалежного видання
стань патроном
Ми перемогли, бо впевнені у якості своєї продукції – відкрили секрет успіху переможці та лауреати конкурсу "Чернігівська якість – 2009".
Нагородження кращих підприємств Чернігівщини відбулося у рамках святкування Дня підприємця, у приміщенні обласного філармонійного центру фестивалів та концертних програм.

Смачні і ще смачніші
Сьомий рік поспіль проходить конкурс "100 кращих товарів України" та його регіональний етап "Чернігівська якість". Цього року найбільше підприємств змагалися за звання кращих у номінації "Продовольчі товари".
Серед них постійний учасник і переможець конкурсу Ічнянський завод сухого молока та масла. Його директор, Ігор Андрусенко, запевнив, що підприємство має свій секрет виробництва масла.
"Єдиний секрет – дотримання повністю технології відповідно до стандарту. От і все", - відкрив таємницю Ігор Андрусенко.
За його словами, криза вплинула на роботу ічнянських виробників. Але тим не менш масло, як і раніше, продається, підприємство працює.
"Маємо перспективи, маємо надію на краще", - додав директор.
На жаль, у Чернігові масло солодковершкове із Ічні не продається. Зате його їдять споживачі у Прилуках, Ічні та інших райцентрах області.
Ще один переможець - ТОВ "Торговий дім "Сіверяни". Підприємство вперше подало заявку на участь у конкурсі "Чернігівська якість".
"Вирішили спробувати, чи пройдемо ми таку серйозну перевірку. Тепер будемо змагатися на всеукраїнському рівні", - розповів директор ТОВ "Торговий дім "Сіверяни" Євген Соронович.
Продукція підприємства, згущене молоко "Ірис" достойно пройшла всі випробування.
"Впевнений у якості. Бо я знаю, що там крім молока та цукру нічого немає. І коли мій син їсть наше згущене молоко – я спокійний. Там немає жодної хімії", - зазначив Євген Соронович.
Згущене молоко "Ірис" виробники постачають кондитерським підприємствам. Зокрема, ми можемо скуштувати його у продукції чернігівського "Ясена".
Нагороди переможців та лауреатів у номінації "Продовольчі товари" конкурсу "Чернігівська якість – 2009" отримали також ВАТ "Ніжинський хліб" (продукція Хліб український новий подовий), Чернігівське відділення ВАТ "САН ІнБев Україна" (Пиво "Чернігівське світле"), ПВТП "Джі-Ен-Ел" (Крупа горох шліфований), ВАТ "Чернігівський хлібокомбінат" (Витушка здобна), ЗАТ ЧЛГЗ "Чернігівська горілка" (продукція-переможець Горілка "Оригінальна", продукція-лауреат – Горілка "Столична"), АТЗТ "Ритм" (Балик фуршетний сирокопчений в/г), ТОВ "Наша булочка" (Палички хлібні з кунжутом), ВАТ "Чернігівський молокозавод" (продукція-переможець Йогурти ТМ "Кринка" в упаковці еколін, продукція-лауреат - Продукт кисломолочний "Біфілайф" ТМ "Кринка"), ВАТ "Ніжинський м'ясокомбінат" (продукція-переможець - Ковбаса напівкопчена 1 сорту "Ніжинська фірмова", продукція-лауреат - Ковбаса напівкопчена 1 сорту "Салямі до пива")

Причепив – і поїхав!
У номінації "Промислові товари для населення" вдруге поспіль перемогла фізична особа-підприємець Оксана Кияшко з продукцією "Причіп автомобільний".
Минулого року із виставки "100 кращих товарів" у Києві причеп додому не повернувся. Його купили одразу ж.
За словами комерційного директора Геннадія Кияшка, автомобільні причепи від чернігівських виробників купують не лише в Україні, а і в Білорусі та Молдові. Підприємство виготовляє близько 30 сертифікованих моделей причепів рідних форм та модифікацій.
Геннадій Кияшко поділився секретом виживання у кризу:
"По-перше – добре і з любов’ю робити свою справу. А по-друге – доступна цінова політика. Краще пройти важкі часи на малому ходу, а вже потім думати про заробітки", - відзначив він.

Світлофори і вогнегасники – з Чернігова
Товари чернігівського підприємства "АТІЛОС" ми бачимо щодня. Це світлофори, що регулюють рух на наших дорогах. Цього року на конкурс "Чернігівська якість" виробники представили нову, покращену модель світлофора дорожнього.
Переможцями у номінації "Промислові товари виробничо-технічного призначення" стала і продукція ТОВ "Здравмедтех-Чернігів" (комплект одягу лікаря-інфекціоніста), ВАТ "Домобудівник" (Залізобетонний сходовий марш з двома напівплощадками), ПП "НВФ "РЕГМІК" (Енергозберігаючі прилади), ПП ВКФ "Техно-Т" (Насосна установка ВНПБ-32/32), Чернігівське КП "Пожтехніка" (Насос шестеренний НШН-600У).
Ще одна номінація - Роботи та послуги, які виконуються або надаються у побутовій та виробничій сферах. Переможцями у ній стали ФОП Марченко Н.І. (Послуги з флористики), ЗАТ "МЕТЕК" (Продаж та технічне обслуговування автомобілів Mitsubishi та Skoda), Страхове ЗАТ "Грандвіс" (Страхові послуги).

Якість – за стандартом
Майже всі переможці та лауреати конкурсу "Чернігівська якість" мають сертифіковані системи управління якістю та системи управління безпечністю харчової продукції (НАССР).
Начальник відділу систем управління ДП "Чернігівстандартметрологія" Тетяна Рудик відзначила, що криза змусила підприємства сильніше відчути конкуренцію. Споживачі обирають продукцію, у якості якої впевнені. Тому наявність сертифікованої сучасної системи менеджменту не лише допомагає організувати роботу. Сьогодні вони життєво необхідна підприємства будь-якої галузі.
"З початку року до ДП "Чернігівстандартметрологія" надійшло 17 заявок на сертифікацію систем управління якістю", - додала Тетяна Рудик.
Вона нагадала, що всеукраїнський етап конкурсу "100 кращих товарів України" уже розпочався. Цього року у ньому беруть участь 9 підприємств Чернігівщини.

Прес-служба ДП "Чернігівстандартметрологія"
На фото: переможці та лауреати конкурсу "Чернігівська якість-2009"







Модуль не активізовано (module is not installed)

Останні новини

20:49
23-Квіт-2024
Коли Верховна рада заборонить РПЦ в Україні
Верховна Рада, ймовірно, у травні зможе розглянути в другому читанні урядовий законоп
16:38
22-Квіт-2024
Виставка акварельного живопису Марії Рибіної-Ткач «Прозорі барви» в Чернігові
23 квітня о 12.00 в Національному архітектурно-історичному заповіднику «Чернігів стар
08:16
21-Квіт-2024
Конгресвумен Марсі Каптур виступаючи за допомогу Україні процитувала Тараса Шевченка
Під час виступу на підтримку законопроєкту про допомогу Україні, конгресвумен-демокра
21:03
20-Квіт-2024
Конгрес США проголосував за військову допомогу Україні
Трохи статистики голосувань:
1. Конфіскація активів РФ та заборона TikTok — 36
18:46
19-Квіт-2024
Ворожий літак Ту-22МЗ збили на відстані близько 300 кілометрів від України
Один з дальніх бомбардувальників Ту-22М3, які в ніч на 19 квітня здійснювали ракетну
16:13
19-Квіт-2024
Дружба народів: росія використовує студентів з Африки заради пропаганди своєї геополітичної величі
У березні російське Сочі приймало Всесвітній фестиваль молоді. І поки тисячі його уча
10:16
19-Квіт-2024
Дослідження ефективності навчання у приватних школах

Приватна школа в сучасному світі привертає увагу батьк

18:39
18-Квіт-2024
«Хатят лі русскіє вайни»
З таким рефреном звучала давно радянська пісня. Зміст якої полягав у тому, щоби перек
17:25
17-Квіт-2024
Полтавська земля багата на пам’ятки історії: бережімо нашу історію
Полтавська земля багата на пам’ятки історії. Це й не дивно, адже тисячі років тому ту
12:07
17-Квіт-2024
Відбулося засідання штабу з ліквідації наслідків ракетних ударів по Чернігову
Щойно відбулося засідання штабу з ліквідації наслідків ракетних ударів, - повідомляє
Усі новини