реклама партнерів:
Головна » Гороскоп для всіх знаків зодіаку на 2015 рік

Гороскоп для всіх знаків зодіаку на 2015 рік


Коментарі: 0 КУЛЬТУРА

Допомога проекту Європейської України - благодійний внесок
ваша підтримка важлива для незалежного видання
стань патроном
Згідно зі східним календарем 2015 – це рік Кози (або Вівці). Стихія року – дерево, яке на сході символізує все нове, а кольори року – синій і зелений, які є квітами неба і моря і символізують стабільність і вічність.
2015 багато в чому обіцяє бути схожим на минулий, але він буде не таким напруженим, а стане більш спокійним, що дає час для роздуму і оцінки своїх вчинків. Втім, як і минулого року, щоб досягти успіху чи якихось результатів, доведеться наполегливо трудиться і вчиться новому.
Цього року можна здійснювати справи, які ви давно планували і які з тих чи інших причин не складалися раніше. У 2015 році не варто стримувати свої почуття і емоції, відповідайте взаємністю людям які йдуть вам назустріч. Обов’язково будьте щирі з близькими, інакше невелике нерозуміння може привести до тривалих образам і сварок.
Народжені в рік Кози володітимуть багатьма безцінними навичками, в першу чергу це здатність знаходити вихід із найзаплутаніших життєвих ситуацій і вміння нестандартно мислити.

ОВЕН (21.03 - 20.04)
Овнам в 2015 році, щоб домогтися успіху практично у галузі, доведеться багато і наполегливо працювати. Правда і результатом ви будете цілком задоволені – стабільність на роботі або в бізнесі, рівні і довірчі відносини з близькою людиною, надійні друзі … Тільки от комусь це все дістається набагато легше, але не заздріть.
Гроші і робота
Для досягнення цілей в бізнесі або для росту по кар’єрних сходах, вам знадобиться не тільки працьовитість і старанність, а й інтуїція, творчий підхід і щирість. Восени є шанс зустріти зустріти надійних партнерів або однодумців, а ось власні проекти Овнам краще починати в самому кінці 2015 року.
Любов
Цього року дайте волю своїм почуттям і перестаньте себе контролювати і постійно все зважувати. Вам обов’язково дадуть відповідь взаємністю. Можуть відновиться старі відносини, найкращий час для нових знайомств це липень-серпень.
Поради
Не приймайте сходу нові пропозиції та важливі рішення, зачекайте з цим кілька днів, послухайте свій внутрішній голос – і тоді все складеться значно краще. У 2015 році Овнам краще не вступати в боротьбу за справедливість, може виявитися що крайнім опинитеся саме ви.
Здоров’я
Протягом усього року бережіть шлунок – постарайтеся правильно харчуватися і влаштовувати розвантажувальні дні.

ТЕЛЕЦЬ (21.04 - 20.05)
Тельців в 2015 році чекають великі зміни в житті і головне завдання бути до них готовим, як можна ретельніше все спланувати – тоді все складеться якнайкраще. А от якщо ви будете не готові до змін, то зміни самі змінять ваше життя і далеко не в кращу сторону – старе буде зруйновано, сучасне зіпсовано, а майбутнє затьмарене … Так що краще готуватися заздалегідь.
Гроші і робота
Цього року раз і назавжди будуть вирішені якісь старі проблеми, які довгий час не дають вам рухатися вперед. Будьте готові до прийняття важливих рішень і взяття всієї відповідальності на себе. У лютому і ближче до кінця року Тельці можуть отримати неочікувану фінансову підтримку.
Любов
Весь рік у вас буде достатньо шанувальників або прихильниць, ви будете випромінювати тепло, на яке потягнуться різні люди. Але будьте обережні, не розпилюйтеся на всіх – вас може не вистачити. Самотнім Тельцям в кінці року належить зробити вибір того, з ким ви вступите в тривалі стосунки.
Поради
У самому початку 2015 року вам належить зробити важливий вибір і поміняти щось в собі, будьте до цього готові. Але не пробуйте повертатися в минуле і скасовувати якісь важливі кроки – ні до чого хорошого це не приведе.
Здоров’я
Весною можливі невеликі травми – будьте уважні, а восени бережіть дихальні шляхи і легені.

БЛИЗНЮКИ (21.05 - 21.06)
У 2015 році зірки постійно будуть кидати Близнюкам виклик у вигляді різних нових можливостей, ризикованих заходів, несподіваних пропозицій. Ви будете в розгубленості, а іноді і в паніці – що робити, все йде не так як завжди. Але цього року не так як завжди – якраз і є правильно, відмовтеся від тверезого розрахунку, не треба довго зважувати всі варіанти, кидайтеся з головою, вплутуйтеся у все нове – і вам обов’язково пощастить.
Гроші і робота
Якщо ви не злякалися нових можливостей – то дуже великі шанси значно просунуться по кар’єрних сходах, завоювати авторитет або вивести свій бізнес на зовсім інший рівень. Не бійтеся робити імпульсивні вчинки і приймати блискавичні рішення без довгих прорахунків – саме така модель поведінки може принести успіх Близнюкам у 2015 році.
Любов
Тим Близнюкам які були самотні, у 2015 році представиться можливість знайти свою половинку, цілком можливо пропозицію руки і серця, марш Мендельсона і медовий місяць, але покваптеся – сердечні справи треба влаштувати до середини осені. І постарайтеся в цьому році не викликати ревнощі свого партнера – він вам цього не пробачить.
Поради
Найсприятливіший час – перші три місяці року, ви самі здивуєтеся як все легко буде виходити. Використовуйте цей час для реалізації того, що давно задумали. Влітку не варто робити великі покупки. І не слухайте цього року нічиїх порад – вони вам все одно не допоможуть
Здоров’я
У 2015 році Близнюкам треба обмежити жирну їжу – ваша печінка буде дуже вразлива. Найбільш несприятливий час для здоров’я – кінець літа, з цього в серпні краще піти у відпустку.

РАК (22.06 - 22.07)
У 2015 році Раки нарешті зможуть зітхнути спокійно – весь рік ви можете не замислюватися ні про що, крім своїх бажань і планів ваших близьких. Іноді ви будете навіть противиться своїй удачі – але це не допоможе, рік Кози в будь-якому випадку принесе вам успіх і процвітання.
Гроші і робота
Для Раків це дуже вдалий час, щоб почати вчитися, або змінити роботу, або відкрити власний бізнес, або обзавестися новим житлом. Правда не варто в 2015 році розраховувати на партнерів або старі домовленості – вас можуть підвести. Краще довіряти тільки собі. В кінці літа і початку осені можливе істотне поліпшення вашого фінансового становища.
Любов
Весь рік вам доведеться брати участь в якихось любовних розборках ваших друзів, знайомих і родичів. А ось для вас найбільш вдалий час для серцевих справ прийде тільки до серпня-вересня. Ну а кінця року можливі доленосні рішення – або в загс, або позбудетеся відносин, що вичерпали себе.
Поради
Напровесні постарайтеся завести нові знайомства або обзавестися зв’язками серед впливових людей – потім вам це знадобиться. Хоч вам і доведеться в 2015 році вирішувати чужі проблеми, постарайтеся не влазити в чужі таємниці. Балакучість і цікавість може привести до серйозних конфліктів, як вдома так і на роботі.
Здоров’я
Ракам в 2015 році рекомендується вести активний спосіб життя – прогулянки, виїзди на природу, але не перевантажуйтеся. Навесні і восени варто задуматися про зміцнення імунної системи.

ЛЕВ (23.07 - 22.08)
Леви відмінно попрацювали в минулому році і в 2015 можуть спокійно займатися збором врожаю, все що було задумано – здійсниться. У вашому житті закінчився цілий етап – починається новий, але не менш важливий. Він зажадає від вас переосмислення, здається, найбільш звичних речей і принесе розуміння того, що було не доступно раніше.
Гроші і робота
До весни особливих змін в справах і фінансах чекати не варто – просто працюйте як працювали. А от починаючи з березня вас чекає творчий підйом, нові ідеї, плани і нові фінансові можливості. Тут Левам головне не розпорошуватися на все відразу і не намагатися осягнути неосяжне. Виберіть, куди рухатися в першу чергу, а решта вийде само собою – весь рік удача буде з вами.
Любов
У 2015 році зірки готові запропонувати Левам і легкі романтичні відносини, і божевільну пристрасть, і стабільність сімейного життя. Ось тільки вибирати з цього списку доведеться вам самим – і іноді цей вибір буде зовсім не простим. Найвдаліший час для любовних справ – це середина весни і початок осені.
Поради
Будьте готові до того, що наприкінці весни вас чекає якась несподівана зустріч або покупка, а може зміна виду діяльності, і це підштовхне цілу низку щасливих подій з хепі ендом у фіналі. Головне не упустите те, що саме йде до вас в руки. У 2015 році можете повністю довіритися своїй інтуїції, вона вас не підведе.
Здоров’я
Наприкінці зими й початку березня Львів як завжди будуть мучити застуди – бережіть себе. І постарайтеся в 2015 році вести більш активний спосіб життя.

ДІВА (23.08 - 22.09)
Дів у 2015 році чекають духовні пошуки, хоч зовні ви і будете залишатися абсолютно спокійними, всередині у вас все буде в русі. Через це краще займатися тим, що дійсно вам подобається і менше замислюватися про якісь матеріальні цінності. А ще краще відправиться в далеку подорож або хоча б зайнятися медитацією.
Гроші і робота
Ніяких різких злетів і падінь – в справах все буде спокійно і більш-менш стабільно. І не намагайтеся в 2015 році це змінити, просто використовуйте свої навички та вміння для досягнення повсякденних цілей. До осені можлива якась фінансова підтримка або бонус, що дозволить вам зробити великі покупки. Рік дуже вдалий для покупки нерухомості.
Любов
Тут все буде пов’язано з вашими душевними пошуками – то вам буде хотітися шаленої пристрасті і божевілля, то домашнього затишку і стабільності. Романтичні стосунки можуть бути пов’язані з роботою, правда, службові романи не приведуть ні до чого серйозного. Сімейним Дівам доведеться боротися зі спокусами, але ви впораєтеся.
Поради
Намагайтеся в 2015 році частіше виїжджати за місто, краще на самоті – вам є про що подумати. Але не брешіть – цього року будь-яка брехня обернеться проти вас і посварить з близькими людьми. Не просіть ні в кого допомогти по роботі – підведуть, а винуватими опинитеся ви.
Здоров’я
Цього року ви більше ніж зазвичай схильні до різних алергій і шкірних захворювань. Відпочивати краще в квітні або вересні.

ТЕРЕЗИ (23.09 - 22.10)
Терези – ваш знак завжди асоціювався з весною, чимось новим, необмеженою свободою, природністю, самовираженням і в 2015 році ви зможете повною мірою усім цим добром скористатися. Минулий рік приніс вам відмінний урожай нових думок і напрямів, ви відмінно попрацювали і в 2015 залишається тільки збирати готові плоди своєї праці.
Гроші і робота
Робота, яку ви подужали в минулому році і яка іноді перетворювалася на рутину, допоможе в 2015 не особливо замислюватися про фінанси і займатися тим, що вам подобається.
Любов
В особистих стосунках так же з’являться дуже приємні та цікаві знайомства, які до кінця року поставлять вас перед вибором – з ким ви хочете бути. Для нових знайомств найсприятливіші місяці – квітень і травень. Сімейні Терези можливо кимось захопляться, але до кінця року ви зрозумієте, що це – лише захоплення і все стане на свої місця.
Поради
Користуйтеся своєю чарівністю, вміло підносьте факти і не забувайте кращого друга (навіть якщо він іноді примхливий) – все це допоможе досягти успіхів у кар’єрі. А ось надмірно ризикувати в 2015 році Терезам не рекомендується, краще на час піти в себе – ви повернетеся з правильним рішенням і свіжими силами.
Здоров’я
Навесні можливі застуди, які краще лікувати міцним сном і масажем.

СКОРПІОН (23.10 - 21.11)
Скорпіон, хоч на вас завжди і можна було покластися і вашою сильною стороною була стабільність і надійність, в 2015 році вам доведеться піклується в першу чергу про себе. Можливо вам здасться, що життя не справедливе – комусь доля буде підносити все на тарілочці, хтось буде дружити з удачею як з давнім другом, а ви якщо щось і отримуєте, то тут-же доводиться з цим розлучитися. Не впадайте у відчай – ви сильний і з усім впораєтеся.
Гроші і робота
У січні-лютому 2015 вас ще порадують плоди минулих праць, але до весни все розтане як туман, а те, що залишиться, виявиться не вашим. Справи не будуть ладиться до самої осені, коли ви зможете зітхнути трохи легше, але як важко це вам дістанеться, будете знати тільки ви.
Любов
Тут у Скорпіонів буде все занадто спокійно – якщо друга половина у вас вже є, можете вважати, що вам пощастило – все залишиться по-колишньому. Якщо ж ви самотні, то і в 2015 році ніяких змін не передбачається. Але й туги зірки не обіцяють – розважайтеся на здоров’я, якщо романтичні стосунки не торкнуться вашого серця, то хоч якось розважать.
Поради
Не сумуйте – працюйте або отримуйте нові знання і постарайтеся опинятися в потрібний час і в потрібному місці – вам це знадобиться. Не здумайте ухилятися від роботи, начальство вам цього не пробачить. Спілкуйтеся з людьми, які можуть вас чомусь навчити.
Здоров’я
І тут в 2015 році дотримуйте помірність, не перевантажуйте організм, не піднімайте тяжкості. Кращий час для відпочинку – липень.

СТРІЛЕЦЬ (22.11 - 21.12)
2015 буде вдалим в першу чергу для амбітних Стрільців. Зірки обіцяють вам проникливість і творчий підйом. Властивості вашого знака – комунікабельність, прагнення до досліджень і експериментів знадобляться вам в цьому році якнайкраще.
Гроші і робота
В кар’єрі Стрільцям треба забути про колектив і розраховувати тільки на себе і нехай вас це аніскільки не лякає – у вас точно все вийде. Головне не будуйте занадто багато планів і не мрійте, для вас 2015 – це рік рішучих дій, які буде приносити плоди раніше, ніж ви розраховуєте.
Любов
А ось в тихій гавані сімейних стосунків або в компанії просто близької людини, ви зможете розслабиться і відпочити від ділових подвигів. Ніяких потрясінь тут не передбачається – тільки милі радості чи спокійні романтичні зустрічі.
Поради
У першій половині року не розраховуйте на допомогу друзів – їм буде не до цього. А от до кінця осені 2015 Стрільці можуть сміливо братися за найбільш божевільний проект, який ви давно не зважувалися здійснити.
Здоров’я
Звичайно такий темп не може не позначитися на вашій енергії – десь до літа ви відчуєте, що сил не вистачає. Рушайте наприклад в СПА-салон, дайте собі тиждень відпочинку, почитайте класику. До осені сили відновляться – і ви знову будете на коні.

КОЗЕРІГ (22.12 - 19.01)
Тим, хто народився під знаком Козерога, весь 2015 доведеться щось проштовхувати, пробивати, про щось домовлятися і з чого якось викручуватися. Легко вам не буде, але старання дадуть користь. Головна умова – не стійте на місці, щоб отримати хоч щось, треба рухатися хоч кудись. Ну а якщо ви будете точно знати, чого хочете, то попутний вітер вам забезпечений.
Гроші і робота
Щоб більше отримувати, вам доведеться більше вкладати. Але 2015 може зіграти з вами злий жарт – ви будете стукати в зачинені двері, замість того, щоб піти іншим шляхом і майже без зусиль отримати підвищення, надбавку до зарплати або вигідний контракт. Але не шкодуйте про витрачені зусилля – якщо їх не буде, то і відчинені двері ви не знайдете.
Любов
А ось тут зірки повністю на стороні Козерога. Початок 2015 принесе легкі романтичні знайомства, які до літа перейдуть у постійне захоплення, а до осені-зими цілком можуть закінчиться весіллям і незабутнім медовим місяцем. Ну, а сімейним Козерогам теж пощастить – ваш супутник раптом може стати більш романтичним, або більш надійним, або … і це буде саме те,чого ви чекали від нього стільки років.
Поради
Ретельно стежте за своєю зовнішністю і взагалі іміджем – це рік коли оточуючі будуть вас оцінювати саме по одягу. І пам’ятайте – саме по собі нічого не відбудеться.
Здоров’я
У 2015 році вам треба приділити увагу своєму шлунку – стежте за тим, що їсте, а то й до виразки недалеко. Вирушати у відпустку або на відпочинок найкраще восени.

ВОДОЛІЙ (20.01 - 18.02)
Водоліям у 2015 році зірки радять не відриватися від колективу і на час залишити свої амбіції. Працюйте, намагайтеся, докладайте всі зусилля для досягнення результату, але забудьте про хвастощі і не пишаєтеся успіхами, інакше не отримаєте нічого. Скромність – ось ваш запорука успіху в цьому році.
Гроші і робота
Вам доведеться працювати трохи краще колег, а іноді виконувати і роботу за них. Але особисто вас ніхто не відзначить, тільки разом з командою ви зможете якось рухатися по кар’єрних сходах. Доходи весь рік на середньому рівні, хоча вам буде хотітися більшого, але не турбуйтеся – могло не бути й цього.
Любов
А ось в сердечних справах у Водоліїв будуть вирувати неабиякі пристрасті – весь рік вас можуть очікувати романтичні зустрічі, легкі захоплення, скажена пристрасть, нова любов і невідомо що ще. Навіть людей сімейних чекають різні випробування – вашу половину можуть спробувати відбити у вас, та й ви самі можете зважитися на зраду … Але до осені 2015 все повинно стати на свої місця – все зайве піде з вашого життя і ви залишитеся з коханою людиною.
Поради
Цього року Водолії повинні бути оптимістами, довго не хвилюватися з приводу невдач, проявити працьовитість і старанність – і тоді до кінця року вас чекає приємний бонус. І постарайтеся не конфліктувати з родичами – це забирає багато сил.
Здоров’я
З фізичним здоров’ям все буде в порядку, а от життєвої енергії вам буде іноді не вистачати. Подумайте як її поповнювати – хороші друзі, спорт, природа, гарні враження.

РИБИ (19.02 - 20.03)
Якщо минулий рік для вас був часом духовних пошуків, то в 2015 році все навпаки – Риб чекає багато практичної роботи і абсолютно реальних справ, від яких і залежатиме ваш успіх. Це дуже вдалий час для створення кар’єри, навчання, просування по службі, а може і просто заробляння грошей. Причому результат буде прямо залежати від вашої старанності і ніхто не зможе цьому перешкодити.
Гроші і робота
Якщо ви найманий працівник, то просто виконуйте свої обов’язки добре – начальство це обов’язково оцінить і вас чекатиме підвищення або зростання зарплати. Якщо ви бізнесмен, то сміливо можете ризикувати – удача так же буде на вашому боці, тільки не забувайте, що важку і рутинну роботу деколи теж доведеться виконувати самому.
Любов
А ось тут зірки можуть приготувати вам сюрприз, при чому найшвидше ви опинитеся до нього не готові. Якщо ви самотні, то в 2015 році вас чекає зустріч з людиною, яка може різко змінити ваше життя, але ця людина може виявитися зовсім не такою, якою ви собі її уявляли. Сімейних Риб теж можуть чекати несподівані повороти долі, причому зміни швидше за все будуть виходити від вашого партнера. Втім переживати не варто – все на краще.
Поради
Головна порада – не вплутуватися в авантюри і сумнівні заходи, ви повинні чітко уявляти як саму мету, так і добре знати шлях для досягнення. У 2015 році вам не варто надмірно впадати в якісь духовні пошуки, найкраще для вас просто робота.
Здоров’я
Ваше загальне самопочуття буде значно краще, ніж торік, а хронічні захворювання, якщо такі й були, вас майже не потурбують. Але звичайно не варто зловживати алкоголем і важкою їжею – саме шлунок може виявитися вашим найслабшим місцем в 2015 році.

Джерело: Українське слово






Модуль не активізовано (module is not installed)

Останні новини

18:20
25-Квіт-2024
Міністр Сольський, якого підозрюють в оборудках із землею, подав заяву про відставку
"До Верховної Ради України надійшла заява від Миколи Сольського про відставку з посад
21:23
24-Квіт-2024
Джо Байден підписав законопроект щодо допомоги Україні на понад $60 млрд
Президент США Джо Байден підписав законопроект щодо допомоги Україні на понад $60 млр
20:49
23-Квіт-2024
Коли Верховна рада заборонить РПЦ в Україні
Верховна Рада, ймовірно, у травні зможе розглянути в другому читанні урядовий законоп
16:38
22-Квіт-2024
Виставка акварельного живопису Марії Рибіної-Ткач «Прозорі барви» в Чернігові
23 квітня о 12.00 в Національному архітектурно-історичному заповіднику «Чернігів стар
08:16
21-Квіт-2024
Конгресвумен Марсі Каптур виступаючи за допомогу Україні процитувала Тараса Шевченка
Під час виступу на підтримку законопроєкту про допомогу Україні, конгресвумен-демокра
21:03
20-Квіт-2024
Конгрес США проголосував за військову допомогу Україні
Трохи статистики голосувань:
1. Конфіскація активів РФ та заборона TikTok — 36
18:46
19-Квіт-2024
Ворожий літак Ту-22МЗ збили на відстані близько 300 кілометрів від України
Один з дальніх бомбардувальників Ту-22М3, які в ніч на 19 квітня здійснювали ракетну
16:13
19-Квіт-2024
Дружба народів: росія використовує студентів з Африки заради пропаганди своєї геополітичної величі
У березні російське Сочі приймало Всесвітній фестиваль молоді. І поки тисячі його уча
10:16
19-Квіт-2024
Дослідження ефективності навчання у приватних школах

Приватна школа в сучасному світі привертає увагу батьк

18:39
18-Квіт-2024
«Хатят лі русскіє вайни»
З таким рефреном звучала давно радянська пісня. Зміст якої полягав у тому, щоби перек
Усі новини