реклама партнерів:
Головна » Італійські авто в Чернігові

Італійські авто в Чернігові


Коментарі: 0 ЕКОНОМІКА

Допомога проекту Європейської України - благодійний внесок
ваша підтримка важлива для незалежного видання
стань патроном
Незвичайна подія очікує чернігівських автолюбителів, які мріють стати щасливими власниками новеньких, блискучих транспортних засобів італійського виробництва. Моделі Fiat, Lancia, Alfa-Romeo задовольнять найвишуканіший смак. Саме у нашому місті відкривається новий дилерський пункт італійського концерну, що об’єднає фірмовий автосалон, cервісний центр та магазин запчастин і аксесуарів. Все це оснащено найсучаснішим обладнанням, матеріалами, інструментом. В автосалоні представлені найкращі італійські авто різного класу, цінової категорії та функціонального призначення — від преміум-класу до комерційного.
Офіційним дилером концерну у Чернігові виступає автосалон «МAGR-AVTO», який входить до групи компаній «МАГР», що добре себе зарекомендувала за 11 років у виробництві деревообробного устаткування та наукових розробок. Про родзинки нового автосалону розповідає директор автосалону «МAGR-AVTO» Андрій Шпак:
— Перш за все я запрошую всіх чернігівців на день відкритих дверей, що відбудеться
24 жовтня від 13-ї години. Ви матимете можливість ознайомитись із найсучаснішими автомобілями італійського виробництва і придбати найкращі з них. У нашому салоні представлені навіть такі моделі, як Аlfa-Romeo 159, Аlfa-Romeo 147, Lancia Delta, Lancia Ypsilon, котрі раніше покупці могли придбати лише за замовленням.
Ми пропонуємо автомобілі різного класу і даємо можливість обрати ту модель, що найкраще відповідає вподобанням та фінансовим можливостям покупців. Тим більше, ми пропонуємо кілька додаткових послуг, що дозволять суттєво заощадити кошти. Програми банківського кредитування, послуга Trade-in особливо цікаві для людей в умовах кризи. Якщо наш клієнт вже має авто, але бажає його обміняти на нове, у цьому йому допоможе саме послуга Trade-in. Наші співробітники не лише нададуть професійну консультацію у виборі моделі, а й допоможуть укласти договір страхування й оформити автомобіль. Крім того, якщо автомобіль придбано у нашому салоні, він стане для вашого авто «рідним домом». Ми потурбуємось про його обслуговування і позбавимо вас від проблем, пов’язаних з експлуатацією.
— Фірмовий автосалон обладнаний ще й фірмовою СТО. А чим вона буде відрізнятися від звичайних станцій технічного обслуговування? Може дешевше звернутися до дяді Васі, який відремонтує авто у власному гаражі? — допитуємось ми у пана Андрія.
— Обслуговування автомобілів італійського виробництва на фірмовій СТО вигідно за кількома причинами. По-перше, ви матимете змогу заощадити свій час та гроші, бо відтепер не потрібно їздити до столиці, щоб отримувати автосервіс за високими цінами. Вартість наших послуг значно нижча, ніж у Києві. Крім того, ми гарантуємо якість ремонту у комфортних умовах для вашого «залізного коня», якщо проблеми все ж таки виникнуть. Фахівці, які отримали підготовку в учбовому центрі компанії Fiat виконають роботи у відповідності до технологій та матеріалів, яких потребує автомобіль саме тієї марки. А ще не можна забувати і про запчастини, що мають річну гарантію. Якість роботи гарантується і підтверджується документами, і при виникненні претензій всі недоліки будуть виправлені безкоштовно і в короткі строки. Сучасний автомобіль — це транспортний засіб, що має багато складних електричних систем, електроніки, технологічних особливостей, котрі виробник, безумовно, охороняє від підробок. Саме цьому будь-який ремонт вимагає спец-обладнання, спецінструменту та програмного забезпечення, що надаються лише офіційним дилерам, тому довіряти ремонт будь-кому нераціонально, а головне — небезпечно. Це можна порівняти з лікуванням зубів у стоматолога, який не має освіти і в якості інструментів має лише зубило та молоток. Тож треба добре поміркувати — готові ви ризикувати життям, здоров’ям за свої ж гроші. Я вважаю, що краще забути про дядю Васю зовсім і за вирішенням всіх проблем, що виникли з вашим «італійцем», звертатися до салону.
— Відкриття сучасного автосалону у часи кризи — явище досить неординарне. Сподіваємось, воно перетвориться у справжнє свято. Будуть і сюрпризи?
— Ми підготували цілу низку приємних несподіванок та сюрпризів, але відкривати їх до свята не буду, бо буде нецікаво. Приходьте і не пожалкуєте. Весь персонал нашої компанії сподівається, що через деякий час багато наших городян стануть нашими постійними клієнтами.

Рита БОРДОНОС
Джерело: "Чернігівські відомості"







Модуль не активізовано (module is not installed)

Останні новини

18:39
18-Квіт-2024
«Хатят лі русскіє вайни»
З таким рефреном звучала давно радянська пісня. Зміст якої полягав у тому, щоби перек
17:25
17-Квіт-2024
Полтавська земля багата на пам’ятки історії: бережімо нашу історію
Полтавська земля багата на пам’ятки історії. Це й не дивно, адже тисячі років тому ту
12:07
17-Квіт-2024
Відбулося засідання штабу з ліквідації наслідків ракетних ударів по Чернігову
Щойно відбулося засідання штабу з ліквідації наслідків ракетних ударів, - повідомляє
11:43
17-Квіт-2024
Ракетна атака рашистів по Чернігову: загиблі і багато поранених
У місті Чернігів триває рятувальна операція. Три ракетні удари по центру міста. Зруйн
19:25
16-Квіт-2024
Україна завдає росії потужні удари у відповідь!
Попри всю складність із боєприпасами, Україна завдає росії потужні удари у відповідь.
19:50
15-Квіт-2024
Харківщина. росіяни вдарили по Липецькій громаді: вбили двох та поранили чотирьох людей
Керованою авіабомбою по школі - ворог продовжує знищувати все живе. В селі Лук'янці п
20:41
14-Квіт-2024
У Києві перевірять законність розміщення церков Московського Патріархату на 73 земельних ділянках
У столиці перевірять законність розміщення на 73 комунальних земельних ділянках храмі
20:18
13-Квіт-2024
В Естонії планують визнати РПЦ терористичною організацією
Міністр внутрішніх справ Естонії Лаурі Ляенеметс має намір запропонувати парламенту к
21:38
11-Квіт-2024
Росіяни системно знищують нашу енергетичну систему
Це частина геноцидних практик- атаки на критичну інфраструктуру.
Ми повинні ак
20:45
10-Квіт-2024
Масована атака на Харківщину - троє загиблих, серед них дитина
Удар по Липцях, посеред дня росіяни атакували продуктовий магазин та аптеку, там здій
Усі новини