реклама партнерів:
Головна » Що означає перемога у цій війні?

Що означає перемога у цій війні?


Коментарі: 0 СОЦІУМ

Допомога проекту Європейської України - благодійний внесок
ваша підтримка важлива для незалежного видання
стань патроном
На початку широкомасштабного вторгнення РФ в Україну я вже писала, що для України, яка веде вітчизняну війну, ВІЙСЬКОВА перемога — це вихід на міжнародно визнані кордони 1991 року.
Але це лише військова перемога і лише для України, що не гарантує в подальшому безпеки ні для самої України, ні для світу.

Що ж означатиме повна перемога над РФ?
Я вважаю і пишу про це з 2014 року, що Друга світова війна не закінчилась, оскільки була покарана лише одна агресивна сила, яка її розпочала (Третій Рейх і союзна їй Японія), але залишилась непокараною, навіть підсиленою, друга агресивна сила — СРСР (зараз РФ, як його ідейний нащадок). Тому для України і для світу в цілому ПОВНА перемога над агресором і остаточне закінчення Другої світової війни має бути дзеркальним відображенням закінчення її першого етапу. А саме — повною і беззастережною капітуляцією РФ (як держави, а не тільки її збройних сил) перед сформованою коаліцією держав, які стануть поруч з Україною у збройній боротьбі проти агресора; мирною конференцією подібною до Потсдамської і Паризької, яка зафіксує ліквідацію російської імперії в її останній інкарнації (РФ); спеціальним трибуналом, який повинен засудити військові злочини РФ, визначити покарання військовим злочинцям і засудити тоталітарні ідеології і їх квінтесенцію - комуністичну ідеологію, бо саме вона стала підґрунтям початку як першого (1939-1945 р.р.), так і нинішнього, другого етапів Другої світової війни, війни проти людської цивілізації, в якій Україна стала відчайдушним осередком спротиву і стримування агресора.
Покарання військових злочинців має бути показовим для застереження майбутнім політикам з диктаторськими замашками і прагненням світової гегемонії. В той же час це продемонструє єднання країн світу у прагненні забезпечити стабільний мир для розвитку людства.
ОСТАТОЧНОЮ перемогою над РФ стане не тільки ліквідація останньої імперії в Європі в найдикішій агресивній формі з забороною використовувати вкрадену назву Русь (грецькою Росія), а й відновлення і популяризація справжньої історії України, щоб подолати насаджувані світу протягом трьох століть російські історичні міфи.
Чому саме такий сценарій є адекватним фіналом цієї війни? Тому, що він дозволяє подолати корінь зла, а не боротися з його проявами. Постійно діючий генератор війн і терору і світі буде подоланий. Всі інші сценарії будуть більш або менш адекватними по мірі того, наскільки близько вони наближення до подолання кореня зла.
Факти агресії РФ проти України з 2014 р. кричали, що всі події розгортаються точно за сценарієм 1930-40 р.р. ХХ ст. Навіть промови путіна (до речі, починаючи з Мюнхенської) були адаптованою копією промов Гітлера. Незаконна анексія Криму стала копією анексії Австрії, яку москві не вдалося поширити на інші регіони України, як передбачалось спочатку. Тоді був застосований сценарій окупації Франції, але без захоплення столиці, на території 1 / 3 Донецької і 2 / 3 Луганської областей. Паралельно спостерігались акти гібридної війни проти інших країн, як проводились проти України і до 2014 р. - теракт в Charlie Hebdo, міграційна криза в Німеччині, Шотландія, Каталонія, вибори в США, газовий шантаж Європи, зерновий тероризм і безкінечні теракти — вибухи, вбивства людей у школах, кафе на вулицях і т.д. Паралельно війни і геноциди в Сирії, Лівії, війни і перевороти в низці африканських країн. Цей перелік можна продовжувати дуже довго. Тому помилково вважати, що РФ веде війну тільки проти України. Вона воює проти всього світу, просто використовує інші методи. Якщо на голови європейців не летять бомби (можливо, поки що), то не треба вважати, що проти вас не спрямована агресія. Якщо її не бачити і не протистояти, то рано чи пізно полетять і бомби.
Деякі пояснення сказаного продовжу в інших постах. Хоча логічні ланцюжки кожна мисляча людина може продовжити самостійно, і вони будуть майже ідентичними.
P.S. Твердження, що Друга світова війна закінчилася в 1945 р. - це наше емоційне сприйняття і побажання. Люди, які жили в 14 і на початку 15 століття теж не знали, що вони живуть в часи Столітньої війни, яка велася з тривалими пееррвами.
P.P.S. Ми маємо справу з доісторичним соціальним монстром, якого вдягли в людський одяг,дали в руки мобільний телефон, а для пересування різні види транспорту, та ще й озброїли смертоносною зброєю масового знищення. Для образного моделювання нинішньої ситуації варто згадати або переглянути хоча б такі фільми, як “Парк Юрського періоду” (Jurassic Park) і “Чужі” (Aliens).

Тетяна Яхеєва






Модуль не активізовано (module is not installed)

Останні новини

20:46
21-Жов-2024
Молдова на референдумі обрала вступ до Європейського Союзу
На сайті Центральної виборчої комісії Молдови оприлюднили результати попереднього під
20:52
20-Жов-2024
У Тбілісі проходить багатотисячна акція «Грузія обирає Євросоюз»
За шість днів до парламентських виборів у Тбілісі відбувається масштабна акція «Грузі
19:25
19-Жов-2024
Міністри оборони країн G7 заявили про підтримку членства України в НАТО
Міністри оборони країн «Групи семи» (G7) підтримують «незворотний шлях України до пов
21:00
16-Жов-2024
Байден оголосив про пакет військової допомоги Україні на суму 425 млн доларів
Президент США Джо Байден у середу, 16 жовтня, поговорив із президентом України Володи
21:35
15-Жов-2024
Абсолютна більшість українців підтримує закон про заборону діяльності релігійних організацій, пов’язаних з РФ
80% респондентів ідтримують схвалений у серпні закон про заборону діяльності окремих
20:04
14-Жов-2024
Уразили російські ЗРК і ліквідували три сотні окупантів: зведення з Харківщини!
Це результати оборонних й штурмових боїв за минулий тиждень у зоні відповідальності Т
Усі новини